.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 10:44

Η GASGAS ετοιμάζει έκπληξη για την EICMA 2024

Με όλη τη νέα γκάμα off-road 2025, εργοστασιακές αγωνιστικές και κάτι που περιγράφεται ως "πολύ πολύ ξεχωριστό" θα υποδεχτεί η GASGAS το κοινό στην έκθεση του Μιλάνου.

Η GASGAS μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο περίπτερο στη διεθνή έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου, EICMA 2024, που φέτος γιορτάζει τα 110 χρόνια από την πρώτη της διοργάνωση στις 3 Μαΐου 1914.

Η ισπανική εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο Pierer εδώ και μερικά χρόνια, θα βρίσκεται στο Μιλάνο από 7 ως 10 Νοεμβρίου 2024 με όλη τη γκάμα μοτοσυκλετών της. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει - όπως και στις πίστες - η γκάμα off-road της νέας χρονιάς στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, από τις κορυφαίες 450 ως τα παιδικά ηλεκτρικά μίνι μοντέλα και όλες οι κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία: trial, motocross και enduro.

Στο περίπτερό της θα βρίσκονται επίσης οι χωματερές πρωταγωνίστριες της εργοστασιακής GASGAS, μαζί με κάποιους από τους αναβάτες που τις καβαλούν στα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Όσον αφορά σε αυτό το "πολύ πολύ ξεχωριστό" (αυτολεξεί, special), η GASGAS δεν λέει τίποτε περισσότερο αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία μας να υποπτευθεί ο,τιδήποτε, από επέκταση σε κατηγορία που ως τώρα η εταιρεία δεν έχει παρουσία ως μια συλλεκτική έκδοση υπάρχοντος μοντέλου.

Απαντήσεις σε λιγότερο από έναν μήνα, καθώς η EICMA ανοίγει για τον Τύπο στις 5 Νοεμβρίου και για το κοινό δύο μέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Desmo450 MX - Πρώτη χρονιά και Πρωτάθλημα στην Ιταλία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon