.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 10:52

BMW Motorrad - Κάτι νέο έρχεται την 1η Οκτωβρίου

Η BMW προλογίζει μια νέα μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί σε μερικές μέρες και προφανώς αφορά τον μεγάλο της boxer κινητήρα.

Με τίτλο Next Level Big Boxer Culture και τη φωτογραφία του boxer κινητήρα του R18 η BMW Motorrad αφήνει λίγα στη φαντασία.

Η μοτοσυκλέτα που θα αποκαλύψει το απόγευμα της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2024, στις 18.00 ώρα Ελλάδας, θα είναι πιθανότατα ένα νέο μοντέλο για την οικογένεια Heritage των R12 και R18 και φυσικά η πρώτη σκέψη όλων αφορά το πρωτότυπο R20 Concept που είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Μάιο στην εκδήλωση Concorso d'Eleganza Villa d'Este στην Ιταλία.

Θα είναι λοιπόν η έκδοση παραγωγής του νέου μεγαλύτερου boxer στην ιστορία της BMW Motorrad με κυβισμό 2 λίτρων ή κάτι νέο με τον υπάρχοντα κινητήρα των 1,800 cc του R18;

Θα μάθουμε την ερχόμενη Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, στις έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδας, στο κανάλι YouTube της BMW Motorrad.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 11:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon