.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 01:55

Suzuki GSX-8R Legend Edition - Προς τιμήν των αναβατών της Suzuki

Οι αναβάτες της Suzuki που έγραψαν ιστορία, βλέπουν μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα να γίνεται φόρος τιμής στα αγωνιστικά τους χρώματα.

Η καριέρα του Capirossi είχε ένα κομβικό πέρασμα από τη Suzuki και η ιαπωνική μάρκα τον τίμησε με την άφιξη μιας έκδοσης του GSX-8R Legend στο όνομά του. Παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο 2024 μόλις 5 μοτοσυκλέτες με την εν λόγω περιβολή θα είναι διαθέσιμες για αγορά.

Το Suzuki GSX-8R διαθέτει συμπαγή, επιθετική και αιχμηρή σχεδίαση του φέρινγκ, με γραμμές που καταλήγουν σε μια λεπτή ουρά. Η Legend Edition θυμίζει τις εμβληματικές ζωηρές αποχρώσεις τεσσάρων αναβατών που έγραψαν την ιστορία της Suzuki: Kevin Schwantz, Marco Lucchinelli, Franco Uncini και Loris Capirossi, πρωταγωνιστή της διοργάνωσης στο Piedmont.

lgndedition2.jpg

Η έκδοση που είναι αφιερωμένη στον πρώην οδηγό από το Castel San Pietro θυμίζει τα μπλε και κίτρινα χρώματα, με τα οποία ο Ιταλός αγωνίστηκε τρεις σεζόν, από το 2008 έως το 2010, κερδίζοντας το βάθρο στο GP της Τσεχίας το 2008, το τελευταίο της θρυλικής καριέρας του. Εκτός από το μπλε χρώμα, το Suzuki GSX-8R Legend Capirossi φέρει το κλασικό "65", τον ιστορικό αριθμό με τον οποίο αγωνίστηκε στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon