.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 08:17

Voge DS900X Rally - Φαντασίας και ερήμου γωνία

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα μπορούσε να είναι μια χωμάτινη, "αγωνιστική" εκδοχή της ναυαρχίδας της Voge, τότε σας έχουμε την απάντηση.

Η διαδικασία είναι σχετικά... απλή, με την προσθήκη χωμάτινων ελαστικών, εξάτμισης, προστατευτικής ποδιάς στον κινητήρα και ενός αγωνιστικού πύργου που... "δανειστήκαμε" από την Aurora. Βέβαια, ένα τέτοιο project θα είχε και πολλές λεπτομέρειες κάτω από το δέρμα, όπως αλλαγμένες αναρτήσεις, χαρτογράφηση, φίλτρο αέρα αλλά και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφαιρεθεί αποσκοπώντας στην ελάττωση βάρους.

Και αν σας φαίνεται ακραία η εικόνα με τον... πύργο, έχουμε και πιο "πολιτική" εκδοχή, με διαφοροποιημένο το "μούτρο" και το ρύγχος κάτω από το εμπρός φωτιστικό σώμα να καταργείται.

vg900rNts.jpg

Στο μέλλον εντωμεταξύ αναμένεται όντως μια πιο μάχιμη έκδοση της εν λόγω μοτοσυκλέτας, ωστόσο μπορείτε να δείτε και την πραγματικότητα του Voge DS900X με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 08:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Eurobike 2024 - Όλα τα νέα της Yamaha
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon