.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 18:10

Eurobike 2024 - Όλα τα νέα της Yamaha

Η Yamaha Motor Europe συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην έκθεση Eurobike στη Φρανκφούρτη, όπου έδειξε ό,τι νέο έχει για την επόμενη χρονιά των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση Eurobike 2024 (3-7 Ιουλίου), η Yamaha αποκάλυψε την επόμενη μέρα δύο ποδηλάτων της, των CrossCore RC και Wabash RT που φόρεσαν έναν νέο ηλεκτροκινητήρα PWseries S2.

Καθώς η έκθεση πλέον έχει ανοίξει τις πύλες της, η Yamaha παρουσιάζει όλα τα νέα που έχει φέρει στη Φρανκφούρτη.

Yamaha Future Concept

Το Future Concept είναι μια νέα πλατφόρμα ανάπτυξης εξαρτημάτων από τη Yamaha για εργοστασιακή τοποθέτηση (ΟΕΜ) από τους συνεργάτες της. Βάσει της νέας αυτής βάσης συνεργασίας, η Yamaha υπόσχεται τη δημιουργία προϊόντων που θα έχουν εξαρχής σχεδιαστεί κατά τις ανάγκες του εκάστοτε κατασκευαστή-πελάτη της, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει τον χρόνο εξέλιξης από τη φάση πρωτοτύπου ως το τελικό προϊόν.

Στα πλαίσια αυτής της πλατφόρμας η Yamaha θα παρουσιάσει τρία πρωτότυπα πλαίσια ποδηλάτων που απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες: Urban, MTB και Gravel.

2024 YAM DISPLAY A2 EU SM12 ACT 002 04

Display A2

Η Display A2 αποτελείται από μια οθόνη LCD με επιφάνεια ανθεκτική στις γρατζουνιές η οποία προβάλλει πληροφορίες για ταχύτητα, στάθμη μπαταρίας, επιλεγμένη Assist Mode, μερικό και ολικό χιλιομετρητή καθώς και αυτονομία.

Είναι σχεδιασμένη για πανεύκολη τοποθέτηση σε οποιοδήποτε τιμόνι ποδηλάτου, με μεγάλα εργονομικά κουμπιά για τον έλεγχό της.

2024 YAM ML 625 EU SM12 ACT 001 04

Μπαταρία υψηλής χωρητικότητας ML625

Η νέα μπαταρία ML625 κάνει το ντεμπούτο της στην Eurobike προορισμένη να προσφέρει ανώτερη αυτονομία και εύκολη αφαίρεση από τον ειδικό χώρο στο πλαίσιο του ποδηλάτου. Η Yamaha δε δίνει συγκεκριμένα νούμερα για τη μπαταρία αυτή, απλώς προσθέτει πως είναι εξοπλισμένη με μηχανικό προστασίας από πτώσεις, για παν ενδεχόμενο.

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν τον χώρο ‘Empowered by Yamaha’ όπου μπορούν να οδηγήσουν πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα από τους συνεργάτες της Yamaha που εξοπλίζουν τα μοντέλα τους με ηλεκτρικά μοτέρ της, όπως τα PW-XM, PW-X3, PWseries S2 και PWseries C2.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon