.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 10:32

KTM – Σε κυκλοφορία το special περιοδικό της «Limitless»

Επί τη ευκαιρία της 70ής επετείου και με αναφορές στην μακροχρόνια ιστορία της KTM στους αγώνες.

Ένα μοναδικό και ιδιαίτερο περιοδικό 70ης επετείου, με τίτλο «LIMITLESS», θα βρίσκεται σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM και θα είναι διαθέσιμο για αγορά διαδικτυακά από τις 15 Αυγούστου 2024. Η έκδοση αυτή θα βουτήξει βαθιά στην «πορτοκαλί» ιστορία, τους αγώνες, τα μοντέλα, τον αντίκτυπο και τις προσωπικότητες. Τόσο στα αγγλικά όσο και στα γερμανικά, έντυπα και ψηφιακά, με περισσότερες από 200 σελίδες, σχεδόν 30 άρθρα, εκατοντάδες φωτογραφίες και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Το LIMITLESS είναι το ιδανικό έμβλημα για την KTM για επτά δεκαετίες πνεύματος και σχεδιαστικής υπεροχής READY TO RACE.

Το περιοδικό εξερευνά τις ρίζες και την ιστορία της KTM από ένα ταπεινό εργαστήριο στα περίχωρα της πόλης Mattighofen (ένα από τα τρία γράμματα στο ακρωνύμιο «KTM») μέσα από δοκιμασίες και θριάμβους για να φτάσει στη θέση της σήμερα ως η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών της Ευρώπης και ένας από τους εξέχοντες κατασκευαστές οχημάτων στον κόσμο.

Στο επίκεντρο της ανόδου βρίσκεται το READY TO RACE mantra και, μεταξύ άλλων, το LIMITLESS εμβαθύνει στους ανθρώπους και την τεχνολογία ενός αγωνιστικού τμήματος που εξελίχθηκε από λίγα αφοσιωμένα άτομα και μερικές μόνο μοτοσυκλέτες, σε μια πολυηπειρωτική παρουσία σχεδόν σε όλους τους αγώνες μοτοσικλετών και πάνω από 340 τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM.

Οι σελίδες περιπλανώνται στα παλιά και σημερινά αστέρια της KTM στο Ράλι Ντακάρ και σε ένα σερί επιτυχίας σχεδόν δύο δεκαετιών, καθώς και αποκαλύπτουν το αποτύπωμα των εικονιδίων όπως ο Heinz Kinigadner στην άνοδο της σύγχρονης KTM και τους στενούς δεσμούς με τον γίγαντα των ενεργειακών ποτών Red Bull. Ο Brad Binder, ο Manuel Lettenbichler και ο Chase Sexton είναι μερικοί από τους ήρωες των αγώνων που παρουσιάζονται σε ιστορίες που δημιουργήθηκαν από δημοσιογράφους στην καρδιά της σκηνής ή με στενή γνώση της εταιρείας.

Τα άρθρα εξετάζουν τις φιλοσοφίες και την επιρροή χαρακτήρων διοίκησης όπως ο Philipp Habsburg (Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και πρώην επικεφαλής R&D), ο Pit Beirer (Διευθυντής KTM Motorsports), ο Harry Norton (MXGP Team Manager), ο Manfred Edlinger (Head of Motocross Development), ο Wolfgang Felber (ακρογωνιαίος λίθος του τεχνικού της KTM), Sebastian Risse (Τεχνικός Συντονιστής MotoGP™), Hubert Trunkenpolz (Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου), Laura Kraihamer (MD της KTM Sportcar GmbH) και άλλοι.

Αυτές οι φιγούρες είναι μερικά από τα ονόματα που όχι μόνο συνέβαλαν στη διαμόρφωση της αθλητικής ικανότητας της KTM, αλλά επηρέασαν το ακμάζον προϊόν και την τεχνολογική παραγωγή της εταιρείας καθώς ανέβηκε στη θέση των ηγετών της αγοράς και των επιδόσεων. Το LIMITLESS εξετάζει μερικά από αυτά τα ορόσημα, όπως τα κατακτητικά KTM SX-F, το επερχόμενο KTM 990 RC R, 30 χρόνια από τα εκπληκτικά KTM DUKE Naked, τα e-mini KTM και την ανάπτυξη ηλεκτρικής ισχύος, τη στιβαρή μηχανική των KTM ADVENTURE και η ανθοφορία της σκηνής της adventure riding. Οι μηχανές EXC Enduro της KTM και το KTM X-BOW λαμβάνουν επίσης την εις βάθος επεξεργασία.

Το LIMITLESS δεν είναι μόνο οι άνθρωποι και η δύναμη. Υπάρχουν στατιστικά, γεγονότα και μια «περιήγηση» στο εξαιρετικό KTM Motohall στο Mattighofen για να βυθιστεί ο αναγνώστης στο πλήρες σύμπαν της KTM.

Stefan Pierer, Διευθύνων Σύμβουλος της PIERER Mobility AG: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες και τους θαυμαστές της KTM αυτό το επετειακό περιοδικό. Ένα ιδιαίτερο ορόσημο αξίζει μια ιδιαίτερη χειρονομία και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες να πούμε. Η λέξη «LIMITLESS» μπορεί να συσχετιστεί με πολλά τυπικά χαρακτηριστικά KTM – μεταξύ άλλων, η μεγάλη δέσμευση των εργαζομένων με την πειστικότητα και την αφοσίωσή τους στη μάρκα, με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των σχεδιαστών και προγραμματιστών μας, με την επέκτασή μας στις παγκόσμιες αγορές και με τη γνώση που τώρα συσσωρεύουμε εδώ και 70 χρόνια. Ακόμη και όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές της KTM, δεν θα τολμούσα να θέσω κανένα όριο. Απολαύστε την ανάγνωση και ελάτε μαζί μας για περισσότερα στιγμιότυπα τα επόμενα χρόνια."

Hubert Trunkenpolz, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου: «Τρέφω τον βαθύτερο σεβασμό για το τι μπορούν να επιτύχουν οι άνθρωποι για την υποστήριξη των φιλόδοξων στόχων μας, είτε είναι αγωνιστές, μηχανικοί, το προσωπικό του εργοστασίου μας είτε οι πιστοί πελάτες και η βάση των θαυμαστών μας. Πιέσαμε σκληρά την εταιρεία και το μήνυμα της επωνυμίας μας τα τελευταία χρόνια και νιώσαμε ότι ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε όλη την προσπάθεια και τα επιτεύγματα. Με την επένδυση σε αυτό το έντυπο περιοδικό, ξέρουμε ότι ανακατεύουμε «το παλιό σχολείο» με τη συνεχή επιθυμία να λέμε ιστορίες. Αλλά αυτή είναι μια σημαντική χειρονομία και κατάλληλη, καθώς γιορτάζουμε την ιστορία μας και μετά κοιτάμε προς το KTM του αύριο. Φροντίστε να βρείτε ένα αντίγραφο πριν εξαφανιστούν!»

Το LIMITLESS μπορεί να αγοραστεί σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους KTM ή ηλεκτρονικά από τις 15 Αυγούστου 2024. Το περιοδικό διατίθεται σε τυπική έντυπη ή ψηφιακή έκδοση ή και τα δύο ως πακέτο. ktmlimitless.com/" target="_blank" rel="noopener">Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το αγοράσετε ηλεκτρονικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 10:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon