.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 08:35

R.I.P. Louis O'Regan - Η πρώτη -και μακάρι τελευταία- απώλεια του Isle of Man 2024

Ο Louis O'Regan έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στους προκριματικούς του Grand Prix του Manx.

Το δυστύχημα συνέβη την Κυριακή 18/8. την ημέρα έναρξης της εκδήλωσης, με την κόκκινη σημαία να κυματίζει δις, φέρνοντας πρόωρο τέλος στο τελευταίο session, περίπου στις 16.50. Δυστυχώς, ακολούθησε η εξής ανακοίνωση από τη διοργάνωση:

«Με μεγάλη λύπη, οι διοργανωτές του Grand Prix Manx μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Louis O'Regan, 43 ετών, πέθανε μετά από τραυματισμούς που υπέστη σε ατύχημα στο Kate's Cottage κατά την έναρξη των προκριματικών του αγώνα του 2024. Ο Louis, ένας Ιρλανδός που ζούσε στο Didcot της Αγγλίας, ήταν ένας έμπειρος αγωνιζόμενος στο Grand Prix του Manx έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στο Newcomers A Race του 2013, τερματίζοντας 12ος. Έγραψε την προσωπική του καλύτερη επίδοση γύρου στον αγώνα Junior 2019, κάνοντας γύρο με μέση ταχύτητα 185 χλμ./ώρα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύντροφο του Louis, Sarah, την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και τους φίλους του».

Μακάρι ο θάνατος του O'Regan να είναι και ο τελευταίος στον πλέον αιματοβαμένο αγώνα του κόσμου των δυο τροχών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 08:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon