.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 08:09

Μια ακόμα μοτοσυκλέτα με κινητήρα από Ferrari, τι πιο σύνηθες;

Ο Maxwell Hazen, γνωστός για τις custom δημιουργίες του, επιχειρεί να.. βάλει τον V8 κινητήρα από μια Ferrari F355 σε μοτοσυκλέτα.

Έχουμε ξαναδεί εδώ τον εν λόγω κινητήρα σε δίτροχη χρήση, με τον κινητήρα της F355 να είναι μια πολύ αξιοσέβαστη περίπτωση, με 3.495 κυβικά εκατοστά που αποδίδουν ισχύ 370 ίππων. Οπότε, είναι.. "πολύς" κινητήρας από όποια πλευρά κι αν το δoύμε, με την πρόκληση να έγκειται πρώτα στο πλαίσιο το οποίο θα αντέξει τις δυνάμεις και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από custom.

FHAZEN1A.jpg

Έπειτα, υπάρχει το θέμα της ανάρτησης με το Hazen να χρησιμοποιεί πιθανόν τα πιο χοντρά πιρούνια της Ohlins, τα οποία συνδυάζονται με δαγκάνες φρένων της Brembo. Κατ΄εκτίμηση, ο κινητήρας και τα περειφερειακά εξαρτήματα και μόνο υπολογίζεται ότι ζυγίζουν περίπου 300 κιλά, ενώ στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, βρίσκουμε ένα -σωστά μαντέψατε- custom ψαλίδι, με το πίσω αμορτισέρ της Ohlins να αναλαμβάνει τις αποσβέσεις του πίσω μέρους.

Συνολικά, το όλο... σουλούπι της μοτοσυκλέτας του Hazen είναι sport φύσης, ενώ την εξέλιξη μέχρι την ολοκλήρωση του, μπορείτε να δείτε εδώ, μιας και πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον project, του οποίου το φινάλε

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon