.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 14:41

Fantic Days 2024 - Το αναλυτικό πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής

Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου η Fantic Motor υποδέχεται τους φίλους της για ένα διήμερο πάρτι.

Στη μεγάλη εγκατάσταση Salviniland στην πόλη Bisano, κοντά στη Bologna, η ετήσια γιορτή της Fantic υπόσχεται ένα σαββατοκύριακο γεμάτο θέαμα, εκθέσεις, συνάντηση με τους αγωνιζόμενους αναβάτες της εταιρείας, test rides όλων των μοτοσυκλετών και e-bikes της Fantic και φυσικά άφθονη διασκέδαση.

Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου, το οποίο έχει ως εξής:

Σάββατο 21/9

  • 09.00 – Ανοίγουν οι πύλες
  • 10.00 – Ξεκινούν τα test rides Caballero, MX, Enduro, E-Bikes και Enduro Trail
  • 11.00 – Φαγητό και αναψυκτικά/ποτά
  • 14.30 – Συγκέντρωση των Caballero Riders, βόλτα στα ορεινά περάσματα των Απέννινων
  • 19.00 – Τέλος των test rides
  • 19.30 – Freestyle Show
  • 20.00 – Πάρτι με DJ Set

Κυριακή 22/9

  • 09.00 – Ανοίγουν οι πύλες
  • 10.00 – Ξεκινούν τα test rides Caballero, MX, Enduro, E-Bikes και Enduro Trail
  • 11.00 – Φαγητό και αναψυκτικά/ποτά
  • 14.30 – Συγκέντρωση των Caballero Riders, βόλτα στα ορεινά περάσματα των Απέννινων
  • 16.00 – Τέλος των test rides

fanticdays24 sxedio

OFF-ROAD AREA

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και εξειδικευμένο προσωπικό παρέα με όλη τη γκάμα Enduro και Motocross MY25 περιμένουν για μια πρώτη αποκλειστική γνωριμία.

Η πρόσβαση στα off-road test rides επιτρέπεται σε αναβάτες άνω των 18 ετών, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν επιτόπου εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Διάρκεια κάθε test ride 15 λεπτά, μέγιστος αριθμός 3 test rides ανά άτομο.

MOTOCROSS

Για να συμμετάσχει κανείς σε test ride ΜΧ μοτοσυκλετών είναι απαραίτητη η επίδειξη κάρτας FMI (Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας) ή ανώτερης ισχύος, καθώς και πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (μπότες, προστατευτικά, κράνος και γάντια).

ENDURO

Για να δοκιμάσετε τις μοτοσυκλέτες Enduro της Fantic είναι υποχρεωτική η χρήση κατάλληλου τεχνικού εξοπλισμού (μπότες, προστατευτικά, κράνος και γάντια).

CABALLERO AREA

Όλες οι εκδόσεις Caballero 500 και 700 θα είναι διαθέσιμες για test rides στους λόφους της περιοχής γύρω από τη Salviniland.

Υπάρχει δυνατότητα να κλείσετε θέση επιτόπου, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Κάθε δοκιμή διαρκεί 30 λεπτά και ο μέγιστος αριθμός test rides ανά άτομο είναι δύο.

Απαιτείται άδεια οδήγησης Α ή Α2 σε ισχύ και τον απαραίτητο εξοπλισμό: κράνος, μπουφάν και γάντια.

E-BIKE AREA

Η ευκαιρία να γνωρίσετε τη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων βουνού (E-MTB) της Fantic σε ειδικές διαδρομές αποκλειστικά γι' αυτά.

Η δοκιμή έχει διάρκεια 15 λεπτών, κάθε άτομο μπορεί να δοκιμάσει μέχρι τρία ποδήλατα και η χρήση κράνους είναι απαραίτητη.

ENDURO TRAIL AREA

Η πρόσβαση στη γκάμα Enduro Trail απευθύνεται σε αναβάτες ηλικίας από 16 ετών (συνοδευόμενοι από ενήλικο εφόσον είναι κάτω των 18) σε μια αφοσιωμένη κλειστή χωμάτινη διαδρομή με τις μοτοσυκλέτες 250 και 125 cc.

Η δοκιμή έχει διάρκεια 15 λεπτών, κάθε άτομο μπορεί να δοκιμάσει μέχρι δύο μοτοσυκλέτες και η χρήση εξοπλισμού (κράνος, προστατευτικά, μπουφάν και γάντια) είναι απαραίτητη.

EXPO AREA

Εκθεσιακός χώρος με όλη τη γκάμα της Fantic για το 2025 δίπλα σε ειδικά και ιστορικά μοντέλα.

PARTNER AREA

Χάρη στην παρουσία χορηγών και συνεργατών θα στηθεί ένας αφιερωμένος χώρος με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, διαθέσιμα για επιτόπου αγορές.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου η εκδήλωση θα περιβάλλεται από μουσικές, τόσο μέσω γνωστών DJs όσο και με ζωντανές εμφανίσεις.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι κορυφαίες ομάδες της Fantic από τα παγκόσμια πρωταθλήματα θα είναι εκεί με τους πρωταθλητές και τις μοτοσυκλέτες τους.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ/ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα εμφανιστούν διάφοροι προσκεκλημένοι, πρεσβευτές και αναβάτες της εταιρείας για να συμμετάσχουν σε δημόσιες συζητήσεις και να μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους.

ΧΩΡΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΟΥ

Ένας χώρος αφιερωμένος στην ικανοποίηση της πείνας και της δίψας των επισκεπτών θα είναι διαθέσιμος και τις δύο μέρες.

FREESTYLE MOTOCROSS

Freestyle show με αναβάτες και μοτοσυκλέτες της Fantic θα νοστιμίσουν το σαββατοκύριακο με άφθονο θέαμα.

GAMES AREA

Για τους μικρούς φίλους της Fantic που δε μπορούν ακόμη να καβαλήσουν τις μοτοσυκλέτες της θα υπάρχουν ειδικοί θεματικοί χώροι για να τους διασκεδάσουν όσο οι γονείς θα απολαμβάνουν τις δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους, όπως είναι και η συμμετοχή στα test rides, με μόνη απαίτηση την εγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για να κλείσετε εκ των προτέρων ένα test ride, αποφεύγοντας τις ουρές και εξασφαλίζοντας πως θα βρείτε τη μοτοσυκλέτα που επιθυμείτε, απευθυνθείτε εδώ: https://www.eventbrite.it/e/biglietti-fantic-days-951476912057?aff=oddtdtcreator

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με τη γιορτή Fantic Days 2024 μπορείτε να ενημερώνεστε στην επίσημη ιστοσελίδα www.fantic.com και στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon