.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 13:47

CIMA Motor 2024 - Τον Σεπτέμβριο η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας της Κίνας

Ενάμιση μήνα πριν την EICMA 2024 στο Μιλάνο, η έκθεση CIMA Motor θα μας προσφέρει μια πρώτη γεύση της επερχόμενης κινέζικης σοδειάς.

Από 13 ως και 16 Σεπτεμβρίου η έκθεση CIMA Motor 2024 θα διοργανωθεί στο αχανές Chongqing International Expo Center της ομώνυμης πόλης, Chongqing, η οποία θεωρείται το επίκεντρο της μοτοσυκλέτας της Κίνας και φιλοξενεί τις έδρες και τις γραμμές παραγωγής αρκετών κατασκευαστών της χώρας.

Πάνω από 700 εταιρείες δικύκλων και εξοπλισμού αναμένονται να δώσουν το παρόν στη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας της Κίνας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει έναν πιο διεθνή χαρακτήρα καθώς οι κινέζικες εξαγωγές πλέον έχουν αρχίσει να πρωταγωνιστούν και στις δυτικές αγορές.

Εκεί λογικά θα δούμε πολλές πρεμιέρες Κινέζων κατασκευαστών, γνωστών και μη, ενώ θα δώσουν το παρόν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές, αμερικανικές και ιαπωνικές εταιρείες με τα μοντέλα που προορίζονται για την αγορά της χώρας.

Στη συνέχεια, τα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος νέα κινέζικα μοντέλα αναμένονται να είναι παρόντα και στην EICMA, όπου οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται εξαγωγικά ήδη έχουν πια σταθερό παρόν κάθε χρόνο στο Μιλάνο.

Ιστοσελίδα CIMA Motor 2024: cimamotor.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 13:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon