.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 12:21

Γερμανία – Επιτήδειοι έριξαν λάδια σε γνωστή μοτοδιαδρομή

Οι «ψυχάκηδες» που τα έχουν βάλει με την μοτοσυκλέτα ξαναχτυπούν.

Κόκκινος συναγερμός χτύπησε στις τοπικές αρχές της Γερμανίας, καθώς άγνωστοι και επιτήδειοι, καθότι φαίνεται, έριξαν μεγάλη ποσότητα λαδιού σε δημόσιο δρόμο και συγκεκριμένα, σε δύο στροφές μεταξύ της γέφυρας Faller και του φράγματος Sylvenstein, στον αυτοκινητόδρομο B307 στην Άνω Βαυαρία. Πρόκειται για μία δημοφιλή διαδρομή μοτοσυκλετιστών στην περιοχή και μάλιστα, είναι και τμήμα μίας από τις διαδρομές για το Garmisch-Partenkirchen, στο οποίο θα γίνουν οι BMW Motorrad Days φέτος.

Ξαφνικά, λοιπόν, το απόγευμα της 18ης Ιουνίου, στο κομμάτι αυτό του δρόμου, βρέθηκε χυμένη μεγάλη ποσότητα λαδιών και η αστυνομία αποφάνθηκε πολύ γρήγορα, ότι πρόκειται για ενέργεια με δόλο. Η αστυνομία της περιοχής έχει εκδώσει ήδη έγγραφη προειδοποίηση, ενώ κάνει έκκληση για πληροφορίες σε όσους τυχόν είδαν ή γνωρίζουν κάτι.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται παρόμοιο περιστατικό στην Γερμανία, αφού το 2011, ένας 38χρονος μοτοσυκλετιστής έχασε την ζωή του γλιστρώντας σε λάδια που είχαν πέσει στην άσφαλτο με τον ίδιο τρόπο και, παρά το ότι η υπόθεση πήρε την μορφή δίωξης για ανθρωποκτονία, δεν διαλευκάνθηκε ποτέ...   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 13:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon