.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 08:03

Husqvarna FS 450 2025 - Μικρές αναβαθμίσεις ουσίας

Η Husqvarna φρεσκάρει σε ουσιατικά σημεία το FS 450 για το 2025, κάνοντας το ακόμα περισσότερο έτοιμο για... παιχνίδι.

Το FS 450 άλλωστε είναι το μοντέλο supermoto που αποσκοπεί σε αγωνιστικό περιβάλλον. Συναρμολογημένο με εξαρτήματα εστιασμένα στους αγώνες, η εισαγωγή των μπροστινών πιρουνιών "κλειστού φυσιγγίου" WP XACT και του βελτιωμένου ατσάλινου πλαισίου για το 2025 συνδυάζονται για να βελτιώσουν τη συνολική οδική συμπεριφορά στις στροφές. Η αυτοπεποίθηση δε κατά την κίνηση μέσα και έξω από κάθε στροφή είναι επίσης εξασφαλισμένη, καθώς τα νέα, ελαφρώς μικρότερα υποπόδια μειώνουν τον κίνδυνο να ξύσουν την άσφαλτο.

fs25b.jpg

Περαιτέρω βελτιώσεις περιλαμβάνουν την καλύτερη εργονομία χάρη στα νέα καλύμματα ψυγείου και το κατά 5 χλστ. υψηλότερο και φαρδύτερο προφίλ σέλας – στο χαμηλότερο σημείο του – που διασφαλίζουν ότι οι αναβάτες παραμένουν τοποθετημένοι στη θέση τους κάτω από έντονη επιτάχυνση. Η τελευταία αλλαγή στο εν λόγω supermoto είναι τα γραφικά εμπνευσμένα από τη Σουηδία που δημιουργούν μια νέα νέα εμφάνιση για το 2025.

fs25c.jpg

Εντός το FS 450 διατηρεί τον ήδη υπάρχοντα τετράχρονο κινητήρα των 450 κ.εκ. SOHC για το 2025. Παρέχοντας ομαλή και ισχυρή απόδοση ισχύος, τα χαρακτηριστικά του κινητήρα μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια και να εξατομικευτούν χάρη στα πολλαπλά ηλεκτρονικά βοηθήματα αναβάτη, όπως τα Launch Control, Traction Control, Quickshifter, και δύο χάρτες κινητήρα. Κάθε λειτουργία μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ακόμη και κατά την οδήγηση, χρησιμοποιώντας τον διακόπτη επιλογής χάρτη που είναι τοποθετημένος στο τιμόνι.

fs25d.jpg

Τονίζοντας την ποιότητα κατασκευής του FS 450 είναι μακρύς ο κατάλογος του εξοπλισμού που έχει δοκιμαστεί σε αγώνες. Οι ζάντες της Alpina φορούν ελαστικά Metzeler Racetec SM K1 με τον μπροστινό τροχό να διαθέτει δίσκο 310 χλστ. κατασκευασμένο από την Braking. Ένα σύστημα συμπλέκτη της Brembo προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με τον αντιολισθητικό συμπλέκτη της Suter, ενώ το τιμόνι ProTaper και οι λαβές ODI προσθέτουν άνεση και στυλ δίνοντας τον ορισμό του "supermoto".

Το FS 450 του 2025 είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon