.
Κατηγορία MotoGP
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 13:48

Marc Marquez – «Ο τίτλος χάθηκε, τώρα δουλεύω στις αδυναμίες μου»

Δηλώσεις για την εξέλιξη του μέχρι τώρα έντονου πρωταθλήματος του MotoGP έκανε ο Ισπανός – Το 9ο, δεν θα έρθει φέτος, δηλώνει.

Ο Marc Marquez σταδιακά «το βρήκε» με την μοτοσυκλέτα της Gresini Ducati στο MotoGP, ενώ κάνοντας και δύο νίκες φέτος, θεωρείται ξανά ανταγωνιστικός στις πίστες. Όχι όμως, πλέον, για τον τίτλο, λέει και ο ίδιος, μετά από τις εξελίξεις του GP Ινδονησίας.

Συγκεκριμένα, ο 8άκις πρωταθλητής δήλωσε: «Ο Bastianini και εγώ δεν είχαμε περιθώριο για λάθη, αλλιώς θα χάναμε την επαφή με την μάχη του τίτλου, αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο, αυτό ακριβώς συνέβη. Οπότε είναι φυσιολογικό να αφήσουμε χώρο στον Jorge και τον Pecco. Πρέπει να κοιτάμε τα θετικά, στους επόμενους αγώνες θα είμαι πιο ήρεμος για να δουλέψω στα όρια μου. (...) Το παιχνίδι του τίτλου έχει τελειώσει για μένα. Είχα ήδη μεγάλη διαφορά σε βαθμούς, αλλά μετά το μηδενικό στην Ινδονησία, είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την αναζήτηση της σταθερότηας αποτελεσμάτων που έχω από την Αυστρία και να δουλέψω στα αδύνατα σημεία μου, ειδικά στις κατατακτήριες.»

Ο Marquez εκφράζει μία κάποια αισιοδοξία για το αγωνιστικό τριήμερο της Ιαπωνίας, λέγοντας: «Οι πίστες με σταμάτα-ξεκίνα είναι καλές για το στυλ μου, θα δω τι μπορώ να κάνω φέτος. Τα Ducati σταματούν και φεύγουν πολύ καλά, είναι τα δυνατά μας σημεία, αλλά περιμένω και από τα KTM να είναι πολύ δυνατά, έχουν πλεονέκτημα σε τέτοιες στροφές».  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 13:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon