.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 12:55

Aprilia Tuareg Racing - Πέτυχε το 1-2 στον αγώνα Baja Africa

Ο JACOPO CERUTTI ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο FRANCESCO MONTANARI ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΚΥΛΙΝΔΡΩΝ  (δελτίο τύπου)

Το νικηφόρο σερί της Aprilia Tuareg Racing συνεχίζεται με το 1-2 στο ντεμπούτο της στον ιστορικό Αγώνα Baja Aragón με τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari. Η Aprilia Tuareg Racing κέρδισε το FIM Bajas Trophy της Αραγονίας στην κατηγορία των πολυκύλινδρων μοτοσυκλετών άνω των 600cc και κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη στις μοτοσυκλέτες άνω των 450cc.

Ο Jacopo Cerutti ήταν πρωταγωνιστής στην κατηγορία πολυκύλινδρων από την πρώτη ημέρα, κερδίζοντας τόσο τον Πρόλογο την Παρασκευή όσο και τις Ειδικές Διαδρομές το Σάββατο και την Κυριακή, παρά το ατύχημα χωρίς συνέπειες τη δεύτερη ημέρα. Με αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην πρώτη του συμμετοχή σε αυτό το ράλι, κατάφερε να ολοκληρώσει το Σαββατοκύριακο ως νικητής της κατηγορίας πολυκύλινδρων και ενδέκατος στη γενική κατάταξη.

Ο Francesco Montanari, στην πρώτη του εμπειρία στον Αγώνα Baja Aragón, πραγματοποίησε επίσης εξαιρετική απόδοση, συμπληρώνοντας το 1-2 στην κατηγορία πολυκύλινδρων και τερματίζοντας δέκατος όγδοος στη γενική κατάταξη.

Αυτό το 1-2, που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες νίκες στο Hellas Rally Raid και στο ιταλικό Motorally, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη μεγάλη ευελιξία της Aprilia Tuareg 660, η οποία αποδεικνύεται ανταγωνιστική και υψηλών επιδόσεων σε κάθε τύπο εδάφους.

  

JACOPO CERUTTI

“Ήταν ένας υπέροχος αγώνας, διασκέδασα. To ράλι ήταν εξαιρετικά επίπονο παρά το γεγονός ότι ήταν σύντομο, και ήταν επίσης περίπλοκο επειδή προηγήθηκαν τα αυτοκίνητα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, καθιστώντας το έδαφος πραγματικά δύσκολο. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με την απόδοση της μοτοσυκλέτας."

 

FRANCESCO MONTANARI

“Πήγε αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος με τον αγώνα και με το ρυθμό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και ήταν μια καλή δοκιμασία ενόψει των επερχόμενων αγώνων. Τους επόμενους μήνες, θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.”

 

Aprilia Tuareg Racing 👇

aprilia.com/gr_EL/aprilia-racing/aprilia-tuareg-racing/" target="_blank" rel="noopener" style="color: #0000ff;">https://www.aprilia.com/gr_EL/aprilia-racing/aprilia-tuareg-racing/

 

Aprilia Racing news 👇

aprilia.com/gr_EL/aprilia-world/" target="_blank" rel="noopener" style="color: #0000ff;">https://www.aprilia.com/gr_EL/aprilia-world/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 13:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon