.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 10:14

Ανοιχτή Επιστολή της "Κίνησης Οργανωτών" εν όψει των εκλογών Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. 2024

Η «άμεση και επιτακτική ανάγκη» για την ανάδειξη της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και την άρτια διοργάνωση των αγωνιστικών συναντήσεων ανά την Ελλάδα, κινητοποίησε μία ομάδα ατόμων με μακροχρόνια εμπλοκή στους αγώνες, να θέσει υποψηφιότητα για διοικητικό συμβούλιο στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.. 

(Ακολουθεί η ανοικτή επιστολή της Κίνησης Οργανωτών)

Χαιρετίζοντας όλα τα μέλη της Αθλητικής Mοτοσυκλετιστικής Οικογένειας (Αθλητικά Σωματεία , μέλη Σωματείων, Αθλητές , Ομάδες , Χορηγούς, φίλους αγώνων ) , θέλουμε να γνωστοποιήσουμε μέσω της επιστολής μας την συμμετοχή της ομάδας μας "ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ"  στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε , το οποίο θα αναλάβει να διαχειριστεί τα αγωνιστικά και αθλητικά δρώμενα την ερχόμενη τετραετία.

 Η "ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ" αποτελείται από ανθρώπους με έμπρακτη και σημαντική πολυετή προσφορά στο χώρο των αγώνων μέσω της εμπλοκής τους στην οργάνωση αγώνων  Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων, κατά κύριο λόγο χωμάτινων, καθώς και προσωπική ενεργή αθλητική συμμετοχή και έχει σαν μοναδικό της κίνητρο την αγάπη και την διάθεση για προσφορά στον χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας.

Η ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας προέκυψε από την διαπίστωση ότι υπάρχει άμεση -και επιτακτική- ανάγκη για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν - και φυσικά να αυξηθούν - οι λιγοστές πλέον διαθέσιμες πρωτοβουλίες και δυνάμεις για τις αγωνιστικές διοργανώσεις που τροφοδοτούν το ενδιαφέρον και το κίνητρο στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Παρατηρώντας ότι οι προτάσεις , εκκλήσεις και παραινέσεις μας τα τελευταία χρόνια,  πρέπει να υποστηριχθούν με έμπρακτο τρόπο και δυναμισμό για να εισακουστούν, ιδιαίτερα από ανθρώπους που μπορούν να αντιληφθούν τον κόπο και θυσίες που απαιτούνται για την διοργάνωση αγώνων , Θέτουμε την υποψηφιότητα μας στη διάθεσή όχι μόνο του εκλογικού σώματος αλλά όλων των εμπλεκόμενων του χώρου.

Βασική μας πεποίθηση και στόχος είναι η άμεση ανάληψη δράσης δημιουργίας κινήτρου σε εν δυνάμει οργανωτές για την εμπλοκή τους με αγωνιστικές και αθλητικές διοργανώσεις διμιουργόντας καλύτερές συνθήκες και ευκαιρίες για την εξέλιξη αθλητών και Σωματείων. 

Το πλάνο και ο σχεδιασμός μας  είναι απλά.  Εκμεταλλευόμενοι τη γνώση και εμπειρία μας αλλά πρωτίστως και κυρίως κάθε διαθέσιμη γνώση - γνώμη - εμπειρία από ανθρώπους του χώρου που επιθυμούν να συνδράμουν κάνοντας ευρεία πρόσκληση προς όλες τις πλευρές μιας και ουδέποτε έχουμε εμπλακεί και είμαστε απαλλαγμένοι από κάθε είδους αντιπαλότητα, προσωπικές ίντριγκες και βαρίδια του παρελθόντος.

Έχοντας βαθιά γνώση ότι κάνοντας τις ίδιες ενέργειες δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικά και καλύτερα αποτελέσματα  επιθυμούμε την στήριξη σας και ελπίζουμε ΟΛΟΙ μαζί να φτιάξουμε μια νέα σελίδα , επανεκκίνωντας τον χώρο με όρους και διάθεση ευρείας συνεργασίας , ευγενούς άμιλλας και προσφοράς και φυσικά φιλικού πνεύματος. 

Σας ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία.

Η ομάδα μας:

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Σ: Ευάγγελος Μπαλατσός  / Αξιωματικός Ελληνικού Στρατού 

Πρόεδρος Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων (ΜΑΣΤ) , Υπεύθυνος λειτουργίας πίστας motocross "ΜΑΚΗΣ ΚΩΦΟΣ" στον Πρίνο Τρικάλων. Υπεύθυνος οργάνωσης/ βασικός συντελεστής οργάνωσης πλήθους αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων motocross από το 2007. Ενεργός αθλητής με διακρίσεις σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Β. Ελλάδος από το 2004.

Υποψήφιοι για μέλη Δ.Σ

Γεώργιος Μανδάνης / Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Εκπρόσωπος Αθλητών Λέσχης Μοτοσυκλετών Έβρου (ΛΕΜΕ)

Υπεύθυνος οργάνωσης/ βασικός συντελεστής οργάνωσης πλήθους αγώνων Πανελληνίων και Βαλκανικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων motocross και scramble από το 1990. Ενεργός αθλητής με διακρίσεις σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Β. Ελλάδος από το 1984. Γονέας ενεργής αθλήτριας motocross.

Κωνσταντίνος Κωνστάντης/ Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Πρόεδρος Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Κερκύρας  (ΑΛΜΚΕ) , Υπεύθυνος λειτουργίας πίστας motocross "ΚΑΛΟΥΡΓΕΝΑΣ στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας. Υπεύθυνος οργάνωσης/ βασικός συντελεστής οργάνωσης  αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων motocross από το 2018. Ενεργός αθλητής σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλα από το 2003.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος/ Δημοτικός Υπάλληλος 

Πρόεδρος Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Προσοτσάνης  (ΜΟΣΠ)  Υπεύθυνος λειτουργίας πίστας motocross "MX PARK PROSOTSANI" Προσοτσάνης. Υπεύθυνος οργάνωσης/ βασικός συντελεστής οργάνωσης αγώνων Πανελληνίων

Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων motocross, enduro, scramble από το 1991. Ενεργός αθλητής σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλα motocross,enduro,scramble από το 1990. Γονέας ενεργού αθλητή motocross.

Δήμητρα Παλαμιώτη/ Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Γενικός Γραμματέας Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας (ΑΛΜΚΕ).

Μαρία Αυγουστή/ Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Ταμίας Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας (ΑΛΜΚΕ).

 

Με τιμή, 

Η Πρωτοβουλία " ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ".

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 10:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Greece Rally 2024, Μέρα 7η
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon