.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 20:49

Ο Jorge Lorenzo στην Ducati!

 

Υπάρχει συμφωνία...;

 

 

Οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την μεταγραφή του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή MotoGP, Jorge Lorenzo, στην Ducati.

Με το συμβόλαιο του με την Yamaha να λήγει φέτος και αυτό του Rossi να έχει ήδη ανανεωθεί, οι φήμες για μεταγραφή του στην Ducati αυξάνονται - μάλιστα, όλοι συμφωνούν πως ο Lorenzo καθυστερεί να απαντήσει στην Yamaha, που του έχει κάνει ήδη μία ιδιαίτερα δελεαστική προσφορά.
Σύμφωνα με την βρετανική MCN, υπάρχει συμφωνία μεταξύ Lorenzo και Ducati, η οποία θα ανακοινωθεί λίγες εβδομάδες αργότερα, στον αγώνα της Jerez - όταν το MotoGP επιστρέψει στην Ευρώπη. Η συμφωνία - λέει η MCN, αφορά σε διετές συμβόλαιο για το 2017 και 2018, στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.
Οι φήμες αναφέρουν επίσης πως ενώ η Yamaha έκανε προσφορά της τάξεως των 10 εκατομμυρίων euro στον Lorenzo, η Ducati προσέφερε το άκρως δελεαστικό ποσό των 25 εκατομμυρίων euro για να τον αποκτήσει!
Αν κρίνουμε από το μέγεθος της ιδιοκτήτριας Audi, αλλά και του γίγαντα της καπνοβιομηχανίας, Phillip Morris, το ποσό μπορεί και να ακούγεται λογικό.
Η μετάβαση του στην Ducati, αρχίζει και φαίνεται μία άκρως λογική κίνηση! Σε λίγες εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, οπότε θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 21:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon