.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 09:53

Valentino Rossi - Yamaha - Υπογραφή συμβολαίου για 3 χρόνια!

 

Για την παραγωγή των αγωνιστικών ρούχων!

 

 

Ο ''γιατρός'' των MotoGP, Valentino Rossi, έχει αποδειχθεί ένας εξαίρετος επαγγελματίας, εκτός των αγωνιστικών του διακρίσεων. Μπορεί να μην έχει ανανεώσει - ακόμη - με την Yamaha για την συμμετοχή του στα MotoGP μετά το 2016 όπου και λήγει το συμβόλαιο του, ωστόσο, μεταξύ τους υπέγραψαν άλλου είδους συμβόλαιο: Της παραγωγής και εμπορίας των αγωνιστικών ρούχων της Yamaha! Συγκεκριμένα, η VR46 Racing Apparel θα παράγει και θα εμπορεύεται το merchandising για τα ρούχα Factory Racing της Yamaha, για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι ακόμη μία σημαντική συνεργασία, εκτός από εκείνη με την Γιουβέντους και με τόσους πολλούς αναβάτες (πρόσφατα ακύρωσε την συμφωνία με τον Marquez...!).
Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου, η VR46 Racing αποκτά την άδεια να αναπτύξει σχέδια και να διαθέσει στην αγορά νέες και αποκλειστικές συλλογές merchandising με το διάσημο logo "Yamaha Factory Racing", για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
Η πρώτη νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2016 και θα διατίθενται στο εμπόριο μέσω των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων πωλήσεων VR46 Racing, και από το δίκτυο της Yamaha.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Yamaha Factory Racing και ελπίζω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή ενός έργου, ακόμη πιο μεγάλη με τους εταίρους μας - είπε ο Alberto Tebaldi, Διευθύνων Σύμβουλος της VR46 Racing Apparel. Το πάθος και η αφοσίωση είναι μερικές μόνο αξίες που οι δύο εταιρείες έχουν από κοινού. Αυτή η συμφωνία είναι και μια σημαντική αναγνώριση για μας, και χωρίς αμφιβολία, μια επιβεβαίωση της δουλειάς που κάνουμε κάθε μέρα."
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε υπογράψει νέα συμφωνία με μία από τα τις σημαντικότερες εταιρίες merchandising του μηχανοκίνητου αθλητισμού", δήλωσε ο Lin Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing. " Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του VR46 Racing Apparel μας δίνει την βεβαιότητα ότι αυτή θα είναι μια εταιρική σχέση με μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η αδειοδότηση αυτή αποτελεί μία σημαντική ροή εσόδων για οποιαδήποτε επαγγελματική αθλητική ομάδα στον κόσμο και η Yamaha Factory Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει νέα σειρά προϊόντων για τα εκατομμύρια των οπαδών που μας ακολουθούν σε όλο τον κόσμο."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 09:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sherco RTR 450 Rally Ο Graham Jarvis και το χαμένο μονοπάτι - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon