.
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 08:10

Marc Marquez - Γιουχαϊσματα στο βάθρο του San Marino, υποστήριξη από τη Ducati

Η νίκη του Marc Marquez στο GP του San Marino δεν έγινε δεκτή από ορισμένους θεατές οι οποίοι το έριξαν στα... γιούχα, με τη Ducati να καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά.

Όπως είδαμε στον αγώνα της Κυριακής, ο Marc Marquez βοηθήθηκε από την ελαφριά βροχή που έπεσε στους πρώτους γύρους. Ξεκινώντας από την ένατη θέση του grid, ο αναβάτης της Gresini κατάφερε να πάρει τελικά την ηγετική θέση από τον Francesco Bagnaia. Έπειτα, ο Marquez απομακρύνθηκε όλο και περισσότερο και μετά πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά 3,1 δευτερολέπτων από το Bagnaia. Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη του Marc Marquez μετά από εκείνη της Aragon.

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι οι θεατές ευχαριστημένοι με τη νίκη του Marc Marquez. Σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, σφυρίγματα και φωνές ακούστηκαν όταν το όνομα του Marquez ακούστηκε από το μεγάφωνο πριν ανέβει στο βάθρο, μια ψυχρή υποδοχή που θύμισε το περιστατικό στη Sepang το 2015, στο οποίο ενεπλάκη ο Valentino Rossi.

Εντωμεταξύ, ο επικεφαλής της ομάδας της Ducati, Davide Tardozzi, υποστήριξε το Marquez:  «Δεν μου αρέσει καθόλου να σφυρίζω σε έναν αναβάτη στο βάθρο. Ένας οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κέρδισε σήμερα. Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης και θα στοιχηματίσουμε σε αυτόν την επόμενη σεζόν. Θα έχουμε μια εξαιρετική ομάδα. Σήμερα, σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Marc έκανε σίγουρα τη διαφορά και ο Pecco έδειξε ευφυΐα μη ρισκάροντας πάρα πολύ γιατί οι 20 πόντοι του Martin στα λάθη ήταν ανεκτίμητοι».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon