.
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 07:58

Francesco Bagnaia - Θέλει να τρέξει στον 8ωρο αγώνα αντοχής της Suzuka!

Ο Pecco άφησε να εννοηθεί ότι θα συμμετέχει σε κάποιο από τα επόμενα Suzuka 8Hours.

Τον διάσημο αγώνα αντοχής στην Ιαπωνία τον οποίο φέτος κέρδισε ο Johann Zarco την Κυριακή, εκπροσωπώντας τη Honda μαζί με τους Takumi Takahashi και Teppei Nagoe. Ο Zarco αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, ενώ ο πρώην επικεφαλής της ομάδας της Ducati στο MotoGP, Paolo Ciabatti ήταν παρών στην Ιαπωνία καθώς ο Ιταλός κατασκευαστής υποστήριζε την ομάδα Kagayama, η οποία τερμάτισε τέταρτη με ένα Ducati Panigale V4R.

pecco8HSuzb.jpg

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον Ciabatti μαζί με τους αναβάτες της Kagayama έλαβε μια ενδιαφέρουσα απάντηση από το Bagnaia: «Προετοιμάστε τα πάντα καλά, έρχομαι αργότερα», πείραξε ο πρωταθλητής του MotoGP.

Μια τέτοια συμμετοχή στο Suzuka 8Hours θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα απαιτούσε μια πλήρη εργοστασιακή είσοδο από τη Ducati, η οποία έλειπε φέτος. Ένα στοίχημα ιδιαίτερο, αφού καμία μη ιαπωνική μάρκα δεν κέρδισε ποτέ το ξεχωριστό γεγονός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIM. Οι φετινοί νικητές της Honda έδωσαν στο μεγάλο Η τη νίκη για 30η φορά σε 45 χρόνια.

Για την ιστορία, η συμμετοχή του Bagnaia θα ακολουθούσε τα βήματα του Valentino Rossi, ο οποίος έτρεξε στο Suzuka 8 Hours του 2001 έχοντας μαζί του τον Colin Edwards, παίρνοντας τη νίκη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon