.
Κατηγορία Ταξινομήσεις
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 13:04

Ταξινομήσεις Ιουνίου, 6μήνου 2024 – Συνεχιζόμενη άνοδος

Επιστροφή στο θετικό πρόσημο σε μηναίο επίπεδο, με την αγορά να φλερτάρει με το «σπάσιμο» των 40.000 κομματιών από το 7μηνο κιόλας.

Τα στατιστικά στοιχεία ταξινομήσεων μοτοσυκλετών πλέον έφτασαν στο εξάμηνο, με την αγορά να παραμένει σταθερά σε ανοδική τροχία, μετά από μια χρονιά-ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, για τον Ιούνιο οι ταξινομήσεις ανήλθαν στα 9.314 κομμάτια, σημειώνοντας μία αύξηση κατά 11,71% σε σχέση με τον περσινό Ιούνιο. Με τον Μάιο να είχε καταγράψει μία μικρή μείωση κατά -4,32%, έχουμε μία επιστροφή στο θετικό πρόσημο.

Σε βάθος 6μήνου, σημειώθηκε αύξηση κατά 15,21% με τον αριθμό των δικύκλων να ανέρχεται στα 38.762 – Λιγότερα από 1.300, δηλαδή,για να «σπάσει» το 40άρι. Περισσότερες και αναλυτικότερες ειδήσεις για τις ταξινομήσεις θα ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 13:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon