.
Κατηγορία Daytona
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 09:46

Daytona Ares 300 GT – Ένα 300άρι σε τιμή χαμηλότερη από τα 125άρια

Μετά το μοντέλο των 125 κυβικών, η Daytona φέρνει το Ares και με μεγαλύτερο μοτέρ, ακούγοντας προφανώς την ζήτηση του κοινού μέσα από τα σχόλια που δέχθηκε το πρώτο μοντέλο.

Τον Ιούνιο, η Daytona Motors ανακοίνωσε επίσημα το νέο Ares 125 GT, ένα scooter «μεγάλης μορφής» αλλά μικρού κινητήρα, που παντρεύει δύο κόσμους: Την άνεση και τους χώρους ενός GT, με την ευελιξία και την δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα αυτοκινήτου, χάρη στα 125 κυβικά του. Τότε, όταν σας δείξαμε και εμείς το μοντέλο σε videos, πολλοί και πολλές επισημάνατε ότι το μοντέλο θα έπρεπε να έρθει και στα 300 κυβικά και να λοιπόν, που τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα.

Το Daytona Ares 300 GT λοιπόν κρατά την ίδια μορφή με το μικρότερο σε κυβισμό μοντέλο – η οποία ήταν προφανώς κατάλληλη από την αρχή και για μεγαλύτερο μοτέρ-, φορώντας πλέον κινητήρα 300 κυβικών και απόδοσης 24 ίππων. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από ρεζερβουάρ 12 λίτρων και υπόσχεται χαμηλή κατανάλωση, της τάξης των 3,6 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Το μοντέλο, κατά τα άλλα, θα φέρει αξιοσημείωτο εξοπλισμό άνεσης που είδαμε και στο Ares GT 125 – Ηχοσύστημα Bluetooth, ασύρματο κλειδί, μεγάλη σέλα με εξίσου μεγάλο χώρο κάτω από την σέλα και μηχανισμό ανοίγματος 2 επιπέδων, αλλά και δύο δισκόφρενα, ABS και Traction Control για την ασφάλεια του αναβάτη.

Η τιμή του μοντέλου έχει οριστεί στα 3.895 ευρώ, μία ακόμη επιθετική τιμολόγηση της αντιπροσωπείας που καθιστά το Ares GT 300, φθηνότερο ακόμη και από μοντέλα 125 κυβικών.

Δείτε περισσότερα για το μοντέλο με ένα κλικ εδώ.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 09:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο DAYTONA ARES 125 GT 2024 – Παρουσίαση και τιμή
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon