.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 16:59

Nordcode - Προστάτευσε και στόλισε το 3o Adventure Meeting

Η Moto Market αγκάλιασε για μία ακόμη φορά το Adventure Meeting ντύνοντας τους πλοηγούς των tests rides με τα ποιοτικά μπουφάν, παντελόνια και γάντια της Nordcode.

Το 3ο Adventure Meeting 2024 πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, υπό καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες με τις θερμοκρασίες να φλερτάρουν με τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Δύο ημέρες πάνω σε μια μοτοσυκλέτα από το πρωί ως αργά το απόγευμα με συνεχείς στάσεις μπορεί ως εμπειρία να γίνει ιδιαίτερα απαιτητική, ειδικά όταν έχεις την ευθύνη του πλοηγού-ουραγού σε ένα γκρουπ αναβατών που μπορεί να έφτανε μέχρι και τις 30 μοτοσυκλέτες, όπως ακριβώς δηλαδή ήταν και τα γκρουπ των αναβατών στα test rides του 3ου Adventure Meeting.

adventure meeting 2024 nordcode 14

Η επιλογή του σωστού εξοπλισμού, σε τέτοιες περιπτώσεις έχει βαρύνουσα σημασία για τους πλοηγούς και η Moto Market, την οποία και ευχαριστούμε πολύ, έδωσε την ιδανική λύση.

Η κορυφαία εταιρία κατασκευής και αντιπροσώπευσης εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας μας εξόπλισε με καλοκαιρινά τζάκετ και παντελόνια Nordcode Dune, καθώς και γάντια Nordcode Desert. Ο εν λόγω συνδυασμός μας κάλυψε απόλυτα με τις μεγάλες διάτρητες επιφάνειες που διατηρούσαν ένα ελάχιστο επίπεδο δροσιάς.

Η προστασία τους ευτυχώς δε χρειάστηκε να δοκιμαστεί, καθώς όλα κύλησαν ομαλά σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, πάντως ήταν καθησυχαστική η γνώση που ο εξοπλισμός αναβατών της Nordcode είχε στη διάθεσή μας πλήρη προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες, πλάτη, γόνατα και γοφούς.

34519 dune jacket grey 1

Το Nordcode Dune είναι ένα καλοκαιρινό τζάκετ τριών τετάρτων σε adventure σχεδίαση, εξοπλισμένο με αφαιρούμενα προστατευτικά Level 2 με πιστοποίηση προστασίας CE (EN1621-2).

Διαθέτει αφαιρούμενη εσωτερική αδιάβροχη επένδυση που ευτυχώς δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε. Αν πάντως προέκυπτε ανάγκη να το φορέσουμε, η αναπνέουσα μεμβράνη της αδιάβροχης επένδυσης υπόσχεται ανεκτή χρήση ακόμη και στην κορύφωση της ζέστης.

Διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές: μαύρο, γκρι-μαύρο (το εικονιζόμενο, ως χρησιμοποιήθηκε στο Adventure Meeting) και μπεζ-μαύρο.

34537 dune pants grey 1

Το ασορτί παντελόνι Norcode Dune είναι διάτρητο με ικανό αερισμό, ελαστικά τμήματα όπου χρειάζεται για ελευθερία κινήσεων και ειδικό αντιολισθητικό υλικό στην περιοχή των οπισθίων για να μη γλιστρά το σώμα στη σέλα.

Με προστασίες CE Level 2 (EN1621-2) στα γόνατα και τους γοφούς, διατίθεται στους ίδιους τρεις χρωματικούς συνδυασμούς με το ομώνυμο τζάκετ, φτιάχνοντας μια πλήρη στολή.

34253 Nordcode Desert gloves black 1

Τα γάντια Nordcode Desert κατασκευάζονται από δέρμα μοσχαριού στην παλάμη και ελαστικό διάτρητο ύφασμα στο άνω μέρος.

Εξοπλίζονται με προστατευτικά TPU στις αρθρώσεις του πάνω μέρους του χεριού, καθώς και με slider στην παλάμη για προστασία σε περίπτωση ολίσθησης στο έδαφος, ενώ διαθέτουν ειδικό υλικό στον δείκτη για χρήση οθονών αφής (touchscreen) με το γάντι φορεμένο.

462529613 10236933255893402 1312099793334619917 n

Ευχαριστούμε πολύ την Moto Market για το εξοπλισμό ασφάλειας που μας προσέφερε, αλλά και για εξαιρετικά t-shirts και καπελάκια που διέθεσε σε όλο το προσωπικό του 3ου Adventure Meeting 2024!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 17:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ - 16ο Φωτογραφικό Ράλλι του Hellas Transalp Club
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon