.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 12:18

Benelli TRK702 - Η νέα βασίλισσα της ιταλικής αγοράς

Η πιο καλοπουλημένη μοτοσυκλέτα της γειτονικής μας χώρας κατά το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς οδηγεί την εντυπωσιακή άνοδο της Benelli.

Έχοντας σημειώσει 5,110 ταξινομήσεις αθροιστικά στις δύο εκδόσεις, TRK702 και TRK702X, στο διάστημα από Ιανουάριο ως και Ιούλιο 2024, η μοτοσυκλέτα της Benelli στρογγυλοκάθεται στην κορυφή των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών της Ιταλίας, έχοντας παραλάβει το στέμμα από τη μικρότερη αδελφή TRK502 που τα προηγούμενα χρόνια οδηγούσε την αγορά της γείτονος χώρας.

Η επιτυχία αυτή μεταφράζεται σε σημαντική άνοδο στις πωλήσεις της Benelli στην Ιταλία που σημειώνουν αύξηση 12% στο πρώτο επτάμηνο του 2024 συγκριτικά με την ίδια περσινή περίοδο και το γεγονός αυτό αντανακλά τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη, όπου τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου δείχνουν αύξηση ταξινομήσεων που ξεπερνά το 30% για την εταιρεία.

Όπως δήλωσε στον ιταλικό Τύπο ο διευθυντής πωλήσεων της Benelli, Gianni Monini, "τα TRK702 και TRK702X συνεχίζουν να υπερβαίνουν τις προσδοκίες μας. Με την επίδοση που έχουμε καταφέρει ως τώρα, στοχεύουμε πλέον σε 8,000 ταξινομήσεις ως το τέλος της χρονιάς."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon