.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 14:58

Long Term Test Voge DS900X - Έτοιμο για ταξίδια

Λίγο πριν στείλουμε τη μοτοσυκλέτα για ένα ταξιδάκι στην Πολωνία, φορέσαμε ένα αλουμινένιο τριβάλιτσο από τα επίσημα αξεσουάρ της Voge.

Η adventure μοτοσυκλέτα της Voge θα περάσει όμορφα τις διακοπές της στα χέρια ενός μπαρουτοκαπνισμένου ταξιδευτή, του συνεργάτη μας Δημήτρη Κατσούλα που θα την πάει μια βόλτα ως τη Πολωνία. Αφού ζηλέψαμε λιγάκι (δηλαδή πολύ), σπεύσαμε στην αντιπρόσωπο της Voge στην Ελλάδα, Mototrend, για να την εξοπλίσουμε λίγο καλύτερα.

Η μοτοσυκλέτα ως έχει είναι έτοιμη να γυρίσει τον κόσμο όλον, παρόλα αυτά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, λ.χ. με ένα εργοστασιακό τριβάλιτσο.

A15A9501 web

Το σύστημα βαλιτσών που τοποθετήθηκε είναι ολοκαίνουργιο και δε θα το βρείτε ακόμη στη λίστα αξεσουάρ της Voge. Πρόκειται για μια αλουμινένια τριπλέτα με κεντρική βαλίτσα (top case) 35 λίτρων και δύο πλευρικές βαλίτσες 28 λίτρων έκαστη.

Εδώ προσέχουμε πως η δεξιά βαλίτσα ενσωματώνει εσοχή για την εξάτμιση, ενώ η αριστερή έχει το ίδιο κόψιμο φαινομενικά χωρίς λόγο. Υπάρχει ωστόσο αιτία για το σχέδιο αυτό, καθώς έχει μελετηθεί έτσι ώστε να αφήνει χώρο για ένα έξτρα δοχείο καυσίμου 8 λίτρων που τοποθετείται εκεί και μάλιστα έχει βάσεις και στο κάτω μέρος της βαλίτσας για να ασφαλίζει όλο το πακέτο καλύτερα.

A15A9491 web

Η τοποθέτησή τους κράτησε λιγότερο από 15 λεπτά και περιλάμβανε δύο βάσεις, μια νέα σχάρα στη θέση της αρχικής και μια γέφυρα που ενώνει τις δύο πλευρικές βάσεις για σταθερότητα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλες οι βάσεις συμπεριλαμβάνονται στο τριβάλιτσο πακέτο, δεν χρεώνονται έξτρα όπως συχνά συναντάμε στην αγορά.

A15A9497 web

Οι βαλίτσες ασφαλίζουν στη θέση τους και ανοιγοκλείνουν με ένα κλειδί, ενώ η αφαίρεσή τους από τη μοτοσυκλέτα είναι πανεύκολη και γρήγορη - όπως πρέπει.

Με το νέο αποθηκευτικό πακέτο η DS900X είναι έτοιμη για ταξίδια μακρινά, προσφέροντας και μια βολική πλάτη για να ξεκουράζεται ο/η συνεπιβάτης, ενώ στυλιστικά δένει άψογα με το ασημί χρώμα της μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες και ουσιαστικότερες περιγραφές περιμένουμε από τον Δημήτρη που θα έχει την τιμή να τις δοκιμάσει πρώτος επί το έργον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 22:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon