.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 12:19

Aprilia – Moto Guzzi: Ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη στο 2ο τρίμηνο 2024

Κραταιές οι δύο ιστορικές ιταλικές εταιρείες στις πωλήσεις εντός της Γηραιάς Ηπείρου – Θετικά τα στοιχεία κερδοφορίας για τον όμιλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εξ Ιταλίας, η Aprilia και η Moto Guzzi, αμφότερες μέλη του Piaggio Group, κατέγραψαν ρεκόρ πωλήσεων για το 2ο τρίμηνο του 2024, με συνολικά 11.888 μοτοσυκλέτες να πουλιούνται στην Ευρώπη. Το θετικό αυτό αποτέλεσμα έρχεται μέσα σε μία τρικυμιώδη γενικότερα αγορά μοτοσυκλέτας, σε αυτή την φάση, με τις ασιατικές και αμερικανικές αγορές να καταγράφουν σημάδια μείωσης πωλήσεων, αλλά άλλες αγορές όπως της Ινδίας, να σημειώνουν αύξηση.

Ως προς τα οικονομικά δεδομένα, η εταιρεία και ο Michele Colaninno, επικεφαλής του γκρουπ,  υπογράμμισε την διατήρηση της κερδοφορίας της εταιρείας μέσω της αύξησης του περιθωρίου ακαθάριστων κερδών στο 17,6% (σε σχέση με το 16,4% του 2ου τριμήνου του 2023), αλλά και του λειτουργικού κέρδους στο 10,5%, σε σχέση με το 10,1% του Ιουνίου 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 13:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon