.
Κατηγορία QJ Motors
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 10:51

QJMOTOR 250ADV – Νέο «περιπετειώδες» scooter εμφανίστηκε στην Κίνα

Η QJMOTOR συνεχίζει να επιδεικνύει την τεράστια γκάμα της.

Στα πλαίσια της κινεζικής έκθεσης CIMA, που έγινε μεταξύ 13 και 16 του μήνα, παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων και το QJMOTOR ADV250, που βλέπουμε εδώ – ακόμη ένα μοντέλο στην τεράστια γκάμα της Κινεζικής εταιρείας, της οποίας μόνο ένα μέρος έχουμε στην χώρα μας.

Το νέο 250ADV είναι λοιπόν ένα μικρού κυβισμού scooter που ακολουθεί τις νέες τάσεις της κατηγορίας, που δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη από την μόδα στις μοτοσυκλέτες. Ιδιαίτερα μοντέρνο στην σχεδίαση, το μοντέλο ζυγίζει 158 κιλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ενώ ο κινητήρας του θα αποδίδει 26 ίππους και ροπή της τάξης των 2,5 kgm.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται με βάση ένα ατσάλινο πλαίσιο, «φορώντας» τροχούς 14 και 13 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με ελαστικά παντός εδάφους αλλά και αμορτισέρ με εξωτερικό δοχείο αερίου, στο πίσω μέρος. Μιλάμε επίσης για ABS δύο καναλιών αλλά και TCS, όπως και οθόνη TFT πολλαπλών ενδείξεων, Keyless σύστημα εκκίνησης και άλλα, που έχουμε δει «μαζεμένα» στις κινεζικές προτάσεις οχημάτων – και αλλάζουν την εξοπλιστική τάση σε όλη τη βιομηχανία. Περιμένουμε περισσότερα για τυχόν άφιξη του στην Ευρώπη, όπως και για δεδομένα τιμολόγησης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 11:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon