.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 11:08

Yamaha XSR900 GP - Στο Phillip Island με αύρα FZ750

Η Yamaha εμφάνισε στον πρόσφατο αγώνα MotoGP της Αυστραλίας ένα XSR900 GP με έναν νέο, πλην πολύ γνώριμο χρωματισμό.

Επ' ευκαιρία του Αυστραλιανού Grand Prix στο Phillip Island, η Yamaha είχε στήσει μια μικρή έκθεση μοτοσυκλετών παραγωγής για το κοινό που συνέρρευσε στην πίστα για τον αγώνα, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία να προωθήσει το νέο R9 που ουσιαστικά αποτέλεσε το κεντρικό έκθεμα στη συγκεκριμένη περίσταση.

Τριγύρω του ωστόσο βρίσκονταν αρκετές ακόμη μοτοσυκλέτες από την τρέχουσα γκάμα της Yamaha, όπως τα μοντέλα των οικογενειών ΜΤ και Tenere, αλλά ανατρέχοντας στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook η Yamaha Motor Australia μια ξεχώρισε ακαριαία.

Ο λόγος για το εικονιζόμενο XSR900 GP, το οποίο εδώ είναι επενδεδυμένο με γραφικά που παραπέμπουν σε ιστορικά μοντέλα όπως το FZ750 από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Αλλά είναι και κάτι άλλο που μου θύμισε η εικόνα αυτή.

yam sxr900gp aus 2

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το κιτ αυτοκόλλητων της ιαπωνικής Y's Gear που είχαμε πρωτοδεί την Άνοιξη σε δύο εκδοχές, σε λευκό-κόκκινο ή λευκό-κόκκινο-μπλε, αμφότερα με το Speedblock σχέδιο της Yamaha και δυστυχώς προορισμένα αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Αυτή η εταιρεία (Y's Gear) είναι μέλος του Ομίλου Yamaha και φυσικά κατασκευάζει τα προϊόντα της αποκλειστικά για μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρείας, έτσι αναρωτιόμαστε αν η εμφάνιση αυτού του XSR900 GP σε μια δημόσια έκθεση σε άλλη χώρα (Αυστραλία) προλογίζει ένα νέο χρώμα για το μοντέλο.

Φανταζόμαστε πως αυτό θα γίνει γνωστό στις ερχόμενες εβδομάδες, καθώς αν αυτή είναι μια εξέλιξη στο XSR900 GP του 2025 σίγουρα θα τη δούμε στις ευρωπαϊκές εκθέσεις.

Διαφορετικά, μπορείτε πάντα να το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Y's Gear: https://www.ysgear.co.jp/Products/Detail/top/model/1269/cat/01/item/Q5KYSK147S01

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 11:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon