.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 15:52

Yamaha R9 2025 – Οι γραφίστες οργιάζουν πριν την επίσημη αποκάλυψη

Ένας από τους πιο δυνατούς στο είδος του, μάς παρουσιάζει το νέο του πόνημα και μας ανοίγει την όρεξη.

Εν αναμονή της παρουσίασης του νέου Yamaha R9 – μπορείτε να δείτε το teaser με ένα κλικ εδώ – οι ιδέες για το πώς μπορεί να είναι δίνουν και παίρνουν και οι ψηφιακοί γραφίστες, κάνουν το κομμάτι τους. Αυτή, είναι η τελευταία δουλειά του Kar Lee, πασίγνωστου γραφίστα που συνεργάζεται και με περιοδικά, όπως το γερμανικό Motorrad.

Στην εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε την πρόταση του Lee για το νέο R9, η οποία... σχεδόν κάνει tick σε όλα τα κουτάκια! Μία «σωστή» απόχρωση του μπλε, σωστή χρήση της μηχανολογικής βάσης του MT-09 και σωστή αξιοποίηση της μορφής των νέων R μοντέλων της Yamaha! Μένει μόνο να δούμε πόσο μέσα έπεσε ο σχεδιαστής, μόλις η μοτοσυκλέτα παρουσιαστεί... και ελπίζουμε και σε παραπάνω αλογάκια από αυτά των MT-09/Tracer 9!

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 15:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF-R9 2025 - Δείτε το επίσημο teaser του!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon