.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 12:12

Yamaha – Έρχεται η ώρα του ημιαυτόματου MT-09 Y-AMT

Λίγες ώρες έμειναν για την επίσημη παρουσίαση, όπως αφήνουν να εννοηθεί, τα απανωτά teaser της Yamaha.

Αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου και στις 10 το πρωί, αναμένεται να δούμε το νέο Yamaha MT-09 με το ημιαυτόματο Y-AMT κιβώτιο ταχυτήτων. Πριν από λίγες ώρες, η Yamaha ανέβασε ακόμα ένα σύντομο βίντεο στα κοινωνικά της δίκτυα, ενημερώνοντας μας για την τελική ώρα και ημέρα του γεγονότος, κάτι που θα επισημοποιήσει επιτέλους, ειδήσεις που γράφονται εδώ και αρκετό καιρό.

Εμείς σας είχαμε προφτάσει από τους πρώτους, αν όχι πρώτοι, πανελλαδικώς, το ότι όλες οι ενδείξεις κλίνουν στο Yamaha MT-09, ως η πρώτη μοτοσυκλέτα της εταιρείας με το ημιαυτόματο κιβώτιο Y-AMT. Ισχυρό στοιχείο υπέρ αυτής της πιθανότητας, μία φωτογραφία με ένα νέο MT-09 τελευταίας γενιάς, χωρίς μανέτα συμπλέκτη, κάτι που συνάδει πλήρως με την περιγραφή του κιβωτίου Y-AMT. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα τεχνικά για το νέο σασμάν με ένα κλικ εδώ.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για την επίσημη πρεμιέρα που έρχεται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 12:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon