.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 16:33

Suzuki GSX-S1000 2025 – Αναβάθμιση στα σημεία

Με στοχευμένες αλλαγές έρχεται το μοντέλο στην νέα χρονιά.

Το Suzuki GSX-S 1000 παραμένεη στην γκάμα της εταιρείας για μία ακόμη χρονιά, με την Suzuki να πραγματοποιεί στοχευμένες επεμβάσεις. Αρχικά, ο κινητήρας συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 5+, διατηρώντας φυσικά τον τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα του πάλαι ποτέ Κ5.

Επιπλέον, στο παρελθόν περνάει η LCD οθόνη ενδείξεων που πλέον έχει «παλιώσει», θα έλεγε κανείς, εμφανισιακά και την θέση της παίρνει TFT οθόνη 5 ιντσών, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται και στα GSX-S GT και GX μοντέλα. Τα χρώματα για το 2025 θα είναι 3: Συνδυασμός μπλε-λευκού, συνδυασμός ασημί-μπλε αλλά και total black μαύρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 16:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki V-Strom 800 / DE - Αρκετά νέα χρώματα για το 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon