.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 09:44

Suzuki Katana 2025 – Πληροφορίες για ανανέωση

Το μοντέλο της γκάμας της Suzuki με την ιδιαίτερη ιστορική σημασία, λέγεται ότι θα ανανεωθεί για το 2025, κάνοντας μάλιστα μια θεαματική είσοδο σε μεγάλης κλίμακας συνάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ρεπορτάζ, η Suzuki έχει ετοιμάσει την ανανεωμένη Katana για το 2025. Η μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρουσιάστηκε σε Katana Meeting στην Ιαπωνία, με τον πρόεδρο της εταιρείας, Toshihiro Suzuki, να οδηγεί προσωπικά την νέα μοτοσυκλέτα. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε ένα ζωηρό μπλε χρώμα, ενώ μία ακόμη απόχρωση εμφανίστηκε δημόσια – σε ασημί, με χρυσές ζάντες.

Η συνάντηση, που έγινε στην πόλη Hamamatsu της Ιαπωνίας, την πατρίδα της Suzuki, συγκέντρωσε 1.334 άτομα και 1.153 μοτοσυκλέτες, άρα η Suzuki επέλεξε μία πολύ δυνατή ευκαιρία να επιδείξει την νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας στο κοινό. Ο Toshihiro Suzuki δήλωσε, μετά την άφιξη του στην συνάντηση, ότι «ήθελε να είναι ο πρώτος που θα την δείξει σε όλους όσους βρέθηκαν στην συνάντηση Katana». Δεν ανανκοινώθηκαν πληροφορίες για το αν και ποιές αλλαγές έχει το μοντέλο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα γίνει τουλάχιστον μία προσαρμογή με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5+.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 09:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki – Σχέδια πατέντας ίσως βεβαιώνουν νέο DR-Z 400 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon