.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 14:58

Royal Enfield Himalayan 450 – Η έκδοση Rally θα γίνει πραγματικότητα;

Τώρα όχι μόνο φήμες, αλλά και «επίμαχες» φωτογραφίες στην δημοσιότητα.

Ήδη από την πρώτη παρουσίαση του Himalayan 450, ξεκίνησαν οι φήμες αλλά και οι διακαείς πόθοι για την έλευση μίας νέας και πιο «σκληροτράχηλης» εκδοχής του μοντέλου. Επισήμως, δεν έχουμε μια τέτοια ενημέρωση από την εταιρεία – η οποία μάλιστα δεν έχει επισήμως δείξει και ανάλογη πρόθεση- αυτό όμως ίσως αλλάξει στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Πριν από λίγα 24ωρα, φωτογραφίες που συνδέονται με μια νέα «Rally» έκδοση της μοτοσυκλέτας κυκλοφόρησαν σε μεγάλα ειδησεογραφικά κανάλια, όπως επίσης και ένα σύντομο βίντεο. Δυστυχώς το οπτικό υλικό είναι σύντομο και μέτριας ποιότητας, οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά. Ωστόσο, στην επίμαχη μοτοσυκλέτα φαίνεται η χρήση νέου μπροστινού πιρουνιού με ρυθμίσεις, νέων πλακών τιμονιού αλλά και τιμονιού, νέων διακοπτών αλλά και «πύργου» σε στυλ Rally, που εδώ φιλοξενεί μία μεγάλη οθόνη «Tablet». Διακρίνονται επίσης νέοι διακόπτες, αλλά είναι έντονα «αγωνιστικοί» και θα μας κάνει εντύπωση να φτάσουν στην έκδοση παραγωγής.

Παράλληλα, διακρίνεται η χρήση νέων ελαστικών, προφανώς πιο off-road, όπως και μιας νέας εξάτμισης. Οι διεθνείς πηγές επιμένουν ότι μία νέα έκδοση είναι θέμα χρόνου, όμως να θυμίσουμε εδώ ότι ακόμα οι πληροφορίες είναι ανεπίσημες, στο επίπεδο των φημών.    

Πηγή: Bikewale/CS Santosh

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 15:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Royal Enfield Continental GT – Έρχεται και έκδοση 450 κυβικών;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon