.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 17:49

Royal Enfield Classic 350 - Πολλά νέα χρώματα και αναβαθμισμένος εξοπλισμός

Η Royal Enfield Classic 350 παρουσίασε στην Ινδία ανανεωμένο το Classic 350 με πέντε νέα χρωματικά θέματα και μερικές αλλαγές στα περιφερειακά του.

Όσον αφορά στις αγορές της Ευρώπης το Classic 350 δεν έχει αλλαγές για το 2024, ωστόσο στην Ινδία πριν μερικές μέρες παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση ένα αναβαθμισμένο μοντέλο 2024. Σε αυτό οι Ινδοί δεν έχουν αλλάξει το παραμικρό τόσο στη σχεδίαση όσο και στη μηχανική βάση της μοτοσυκλέτας, έχουν όμως ενσωματώσει μερικές διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό του.

Συγκεκριμένα, το νέο ινδικό Classic 350 διαθέτει LED φώτα και φλας, η θύρα USB που κρύβεται κάτω από το τιμόνι έγινε USB-C, στα όργανα προστέθηκε ένδειξη σχέσης κιβωτίου και τέλος οι δύο μανέτες είναι ρυθμιζόμενες.

re classic 350 2024 2

Πέραν αυτών η άλλη σημαντική αλλαγή αφορά στα διαθέσιμα χρώματα, καθώς στις πολλές επιλογές που ήδη γνωρίζουμε προστίθενται κάμποσες ακόμη. Έχουμε λοιπόν πέντε νέα μοτίβα Heritage, Heritage Premium, Signals, Dark και Emerald, με το πρώτο να διαθέτει μπλε και κόκκινες επιλογές, ενώ το δεύτερο θα κυκλοφορήσει μόνο σε μπρονζέ χρώμα.

Το Signals θα διατίθεται αποκλειστικά στο χρώμα της άμμου (μπεζ), το Dark σε γκρι ή μαύρο και το Emerald σε πράσινο με πολύ χρώμιο.

Ο εξοπλισμός είναι ίδιος σε όλες τις χρωματικές εκδόσεις, ξεκινώντας ήδη από τις ζάντες που σε κάποιες περιπτώσεις είναι χυτές και σε άλλες ακτινωτές, ενώ στην Ινδία υπάρχουν και εκδόσεις με ταμπούρο πίσω και μονοκάναλο ABS.

re classic 350 2024 3

Η τιμή του νέου Classic 350 θα ανακοινωθεί στην Ινδία την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο ακόμη δεν είναι σαφές αν η ανανέωση αυτή αφορά και της εξαγώγιμη γκάμα της Royal Enfield ή αν είναι αποκλειστικότητα της Ινδίας.

Παράλληλα η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα customising για την ινδική αγορά που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να παραγγείλει το Classic 350 με απολύτως προσωπικά χρώματα και γραφικά, καθώς και άλλες επιλογές όπως λ.χ. το υλικό και το χρώματα του καλύμματος σέλας.

H Royal Enfield δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει υλικό Τύπου για το νέο Classic 350, ούτε το έχει ενσωματώσει στην ιστοσελίδα της, ωστόσο μπορείτε να δείτε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα στο επίσημο βίντεο από την εκδήλωση που έχει κοινοποιήσει στο Facebook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 18:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon