.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 13:30

Royal Enfield – Θα έρθουν και άλλα μοντέλα με τον κινητήρα των 450 κυβικών;

Δεν αποκλείει την δημιουργία νέου supermoto ή sportbike με το νέο μοτέρ, η εταιρεία!

Με αρκετά φρέσκια την παρουσίαση του νέου Guerrilla 450 αλλά και τον ίδιο τον κινητήρα του, Sherpa, να μην έχει κλείσει καν χρόνο στην αγορά, η Royal Enfield «έχει θέμα» με την νέα της πλατφόρμα. Δύο μοντέλα είναι ήδη εδώ ενώ, όπως παραδέχθηκε ο Mark Wells της RE, τουλάχιστον δύο ακόμα νέα μοντέλα θα μπορούσαν να προκύψουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Wells έχει δηλώσει σε βρετανικά κανάλια ενημέρωσης, ερωτώμενος για μελλοντική επέκταση της γκάμας των μοντέλων 450 κυβικών: «100%. Υπάρχουν σίγουρα πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε  με αυτή την πλατφόρμα και, στην πραγματικότητα, μπορείς να κάνεις περισσότερα από ότι μας επιτρέπουν τα χρονοδιαγράμματα και οι πόροι μας αυτή την στιγμή.»

«Αν έχει οδηγήσει το Himalayan, θα πεις ότι ένα supermoto θα ήταν μία υπέροχη ιδέα, ή μία sport μοτοσυκλέτα βασισμένη στο Guerrilla θα μπορούσε να λειτουργήσει θαυμάσια. Νομίζω ότι υπάρχει ποικιλία ευκαιριών και πολλές προοπτικές και σίγουρα εξετάζουμε και άλλες μοτοσυκλέτες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι, αλλά έχουμε ευρύ πεδίο μπροστά μας» συμπλήρωσε ο Wells, άρα… τουλάχιστον μία ακόμα μοτοσυκλέτα με τον υγρόψυκτο Sherpa πρέπει να την περιμένουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 13:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon