.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 15:23

Royal Enfield Guerilla 450 και Bullet 650 σε νέες εικόνες από δοκιμές

Σε λίγες μέρες η ινδική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο Guerilla 450, ωστόσο σε πρόσφατη δοκιμή στους δρόμους της πατρίδας του πιάστηκε μαζί με ένα νέο δικύλινδρο μοντέλο.

Για το Royal Enfield Guerilla 450 τα έχουμε πει ήδη αρκετές φορές καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου στις 17 Ιουλίου - δείτε σχετικές δημοσιεύσεις εδώ, εδώ και εδώ.

Αυτή η ρετρό roadster θα είναι η δεύτερη μοτοσυκλέτα στη γκάμα της Royal Enfield που θα φορέσει τον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα του νέου Himalayan και στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες στο Instagram τη βλέπουμε στην αφινίριστη μορφή που έχουμε ξανασυναντήσει πρόσφατα.

Η είδηση ωστόσο εδώ δεν αφορά στο Guerilla 450, αλλά στο έτερο μουλάρι δοκιμών που ήταν παρκαρισμένο δίπλα του. Οι πληροφορίες είναι λιγοστές και προέρχονται κυρίως από την επιβεβαίωση του ανθρώπου που τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό του πως πρόκειται για ένα κλασικής σχεδίασης γυμνό με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 650 cc των Interceptor, Continental GT, Shotgun και Super Meteor.

Πρόκειται για μια υλοποίηση που πιθανότατα αφορά την επέκταση της οικογένειας Bullet στα 650 κυβικά εκατοστά, ή εναλλακτικά ένα ανάλογης λογικής Classic 650. Μάλιστα κάποιες πηγές από τον ινδικό Τύπο μιλούν για δύο παραλλαγές, δηλαδή και Bullet και Classic 650, που θα παρουσιαστούν στο κοντινό μέλλον. Πιθανότατα πάντως εδώ βλέπουμε το Bullet 650, τουλάχιστον κρίνοντας από τη διπλή σέλα με τη χειρολαβή συνεπιβάτη.

Πηγή: samshere4u (Instagram)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon