.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 10:37

Royal Enfield Guerrilla 450 2024 – Νέες φωτό και στοιχεία στην φόρα

Το δεύτερο μοντέλο της RE με τον ολοκαίνουργιο κινητήρα των 450 κυβικών απέχει μόλις λίγες μέρες από την επίσημη παρουσίαση.

Σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή ρεπορτάζ, το νέο Royal Enfield Guerrilla 450 θα παρουσιαστεί στις 17 του Ιουλίου, ως το επόμενο μοντέλο της νέας σειράς 450 κυβικών τα μάρκας. Κάποιες νέες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνιση τους ήδη στο διαδίκτυο – δείχνοντας την μοτοσυκλέτα χωρίς καμουφλάζ, αλλά με περίτεχνη τοποθέτηση γραμμάτων πάνω της ώστε να μην αποκαλύπτεται πλήρως, αν και είμαστε σίγουροι ότι… θα βγάλετε άκρη.

Το νέο Guerrilla 450 θα κάνει χρήση του μοτέρ Sherpa, που είδαμε και στο Himalayan 450, με απόδοση 40 ίππων. Με τροχούς πιθανότατα 17 ιντσών εμπρός και πίσω, το Guerrilla 450 θα είναι μία Roadster μοτοσυκλέτα με κλασικό ύφος, άρα θα κοιτά στα μάτια μοντέλα όπως το Triumph Speed 400, για να πούμε ένα παράδειγμα. Οι αναρτήσεις θα αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό, συμβατικής τοποθέτησης πιρούνι εμπρός (με «φυσούνες» στα καλάμια για προστασία αλλά και για ένα πιο έντονο ρετρό look) και Monoshock διάταξη πίσω.

Μια διαφορά του μοντέλου σε σχέση με τρισδιάστατες απεικονίσεις που είχαν προηγηθεί, έχει να κάνει με την μορφή της σέλας, η οποία είναι πιο «επίπεδη» και πιο ψηλή, από ότι πίστεψαν κάποιοι γραφίστες. Κατά τα άλλα, τα ρεπορτάζ και οι «κατασκοπείες» που προηγήθηκαν μέχρι τώρα αποδεικνύονται αρκετά «διαβασμένες».

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο Royal Enfield Guerrilla 450 2024 θα παρουσιαστεί στην Βαρκελώνη, πιθανώς σε παγκόσμια πρεμιέρα, στην ημερομηνία που αναφέραμε παραπάνω.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 10:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Royal Enfield Guerrilla 450 – Η πιθανή μορφή του νέου μοντέλου
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon