.
Κατηγορία Brixton
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 16:21

Brixton Storr 500 2025 - Ντεμπούτο στην Ευρώπη και η τιμή στη Γερμανία

Η Brixton ξεκινά τη διάθεση του Storr 500 στην Ευρώπη με πρώτη χώρα που το ανακοινώνει τη Γερμανία.

Η Brixton Motorcycles είναι μια εταιρεία του KSR Group που σχεδιάζει μοτοσυκλέτες στην Ευρώπη και τις κατασκευάζει στην Κίνα σε συνεργασία με την Gaokin. Το Storr 500 είναι ένα adventure μοντέλο με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 486 cc, 46.9 hp στις 8,500 rpm και 4.4 kgm στις 6,750 rpm που ήδη γνωρίζουμε από τη σειρά των Crossfire 500. Είχε παρουσιαστεί στην EICMA το 2022 ως πρωτότυπο και έκτοτε περιμένουμε να το δούμε στην παραγωγή.

Στα μέσα Αυγούστου η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε με τα λογότυπα της Gaokin για την κινέζικη αγορά, κάτι που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την έλευσή του και στην Ευρώπη, η οποία ξεκινά από την Αυστρία και τη Γερμανία.

Αν και η έδρα του KSR Group είναι στην Αυστρία, η πρώτη χώρα που ανακοινώνει πως θα το υποδεχτεί είναι η Γερμανία, με τη Brixton να ορίζει τις πρώτες παραδόσεις για τον Μάρτιο 2025.

Η τιμή στη Γερμανία ανακοινώθηκε στα νοστιμότατα €5,700 ενώ και η Αυστρία αναμένεται να κάνει ανάλογες ανακοινώσεις σύντομα, καθώς η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στα τελικά στάδια της έγκρισης πριν αποκαλυφθεί η τιμή και το χρονοδιάγραμμα παραδόσεων.

Προφανώς αυτό σημαίνει πως αργά ή γρήγορα θα πάρει σειρά και η ελληνική αντιπροσωπεία, KSR Hellas, οπότε περιμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 16:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Brixton Crossfire 500 2025 - Νέα έκδοση Cafe Racer στην Κίνα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon