.
Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 11:57

Aprilia Tuareg 457 2025 - Εμφανίστηκε σε βίντεο!

Αυτό είναι, κατά τα φαινόμενα, το νέο και αρκετά αναμενόμενο Adventure μοντέλο της Aprilia, με τον μικρότερο κινητήρα των 457 κυβικών! 

Πριν από λίγη ώρα, ένα βίντεο αποκάλυψε την ύπαρξη μίας νέας μοτοσυκλέτας για την οποία έχουμε ήδη μιλήσει: Aprilia Tuareg 457 2025. H πληροφόρηση ήρθε, μέσα από τις δηλώσεις συμμετοχής για το Africa Eco Race, με αναβάτη τον Marco Menichini, ενώ ακολούθησαν τα ανάλογα βίντεο από τις δοκιμές της νέας μοτοσυκλέτας κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Σύμφωνα με τις πηγές του εξωτερικού, πράγματι αυτή είναι η νέα μοτοσυκλέτα, η νέα Aprilia Tuareg 457.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε μεταφέρει τις αποκαλύψεις, μέσα από δηλώσεις προσώπων της ίδιας της Aprilia, ότι περισσότερα μοντέλα με το μοτέρ του RS 457 δεν αποκλείονταν – ούτε και επιβεβαιώνονταν, αλλά η αλήθεια προφανώς φάνηκε. Το νέο Tuareg 457 λοιπόν, θα φορά κινητήρα βασισμένο σε αυτόν του RS 457, προφανώς με τις ανάλογες και απαραίτητες ρυθμίσεις, για την αποστολή της μοτοσυκλέτας. Η ισχύς του δεν θα ξεπερνάει του 47,6 ίππους, ώστε να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του διπλώματος A2, αλλά έχει διαρρεύσει ότι σε αγωνιστικό setup, ο κινητήρας μπορεί να αποδώσει πάνω από 55 άλογα!

Περισσότερα στοιχεία για την έκδοση παραγωγής δεν διατίθενται προς το παρόν, όμως μαθεύτηκε ότι η αγωνιστική μοτοσυκλέτα θα ζυγίζει κάτω από 160 κιλά (χωρίς υγρά) και θα φέρει συνολική χωρητικότητα καυσίμου 30 λίτρων! Προφανώς, η έκδοση παραγωγής δεν θα έχει ακριβώς αυτά τα specs, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μοιάζει στην μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στη φωτογραφία...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 12:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia – Ποια θα είναι τα νέα μοντέλα 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon