.
Κατηγορία Aprilia
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 11:18

Aprilia SR-GT Replica 2024 – Με το βλέμμα στα MotoGP

Παρουσιάστηκε η φετινή έκδοση «ρέπλικα» του scooter από το Noale, για τους φανατικούς φίλους της Aprilia αλλά και των MotoGP, με χρώματα που σε ταξιδεύουν απευθείας στα Paddock.  

Το Aprilia SR GT Replica, το σκούτερ "urban adventure" της Aprilia που προσφέρεται στην πιο ιδιαίτερη και σπορ επένδυση, είναι τώρα διαθέσιμο στη νέα έκδοση του 2024, με ανανεωμένη αισθητική απευθείας από τους πρωταγωνιστές Aprilia RS-GP του τρέχοντος Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP με τον Aleix Espargaró και Maverick Viñales.

Οι σπορ γραμμές του Aprilia SR GT αποκτούν έτσι μια ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση, για να μεταμορφώσουν τις μετακινήσεις στην πόλη και τις διαδρομές ακόμη μεγαλύτερης απόστασης, τέλεια κοντά στο SR GT, σε μια μοναδική συγκίνηση. Να ξεχωρίζει ανά πάσα στιγμή χάρη στην αγωνιστική ψυχή που φέρνει μαζί του κάθε όχημα της Aprilia.

Το μαύρο ματ χρώμα της Aprilia SR GT Replica εμπλουτίζεται με τα ίδια γραφικά, σε κόκκινο και μοβ, που διακρίνουν τα εκλεπτυσμένα φέρινγκ του Aprilia RS-GP της επίσημης ομάδας Aprilia Racing, ενός από τα πιο εκλεπτυσμένα και τεχνολογικά εξελιγμένα πρωτότυπα στα MotoGP και με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Aprilia που εκτείνεται διαγώνια κατά μήκος του πλαϊνού και κεντρικού τούνελ, καταλήγοντας στο μπροστινό μέρος της ποδιάς. Η τελευταία, όπως και η λαβή του συνοδηγού, είναι επίσης φινιρισμένο σε μαύρο ματ.

Ακριβώς όπως στις μοτοσυκλέτες MotoGP που γεννιούνται στο αγωνιστικό τμήμα Noale, οι ζάντες των τροχών είναι βαμμένες μαύρες και η μπροστινή έχει μια κόκκινη λεπτομέρεια αντίθεσης. Σύμφωνα με την αγωνιστική ψυχή, το στήσιμο περιλαμβάνει επίσης ελαστικά με σπορ πέλμα δρόμου, αντί για τα ελαφρώς τακουνάτα "all terrain" που χαρακτηρίζουν τις άλλες εκδόσεις, Aprilia SR GT και SR GT Sport.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 11:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon