.
Κατηγορία Voge
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 09:29

Voge DS900X Sport Adventure Race – Το πιο ακραίο Voge μέχρι τώρα;

Στο φως μία νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας, η οποία θα δημιουργηθεί για έναν ειδικό σκοπό.

Για την επιτυχία του Voge DS900X δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά – πέρα από το γεγονός ότι φλερτάρει με την θέση του απόλυτου Best Seller στην χώρα μας, έχει ήδη καταγράψει επιδόσεις ρεκόρ και στο εξωτερικό. Η Voge Γαλλίας, σε συνεργασία με την Thorn Bikes, δημιούργησαν την έκδοση του που βλέπετε εδώ: Την Sport Adventure Race, σε έναν πολύ έντονο κιτρινόμαυρο χρωματικό συνδυασμό, με στοχευμένες αλλαγές και με έναν δυνατό παράγοντα exclusivity.

Και αυτό, διότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα φτιαχτεί σε μόνο 3 κομμάτια και η αξία της φτάνει στα 15.990 ευρώ – η κλήρωση αφορά το ένα από τα 3 τεμάχια. Οι αλλαγές που έχει η μοτοσυκλέτα, πέρα από το χρώμα της, είναι οι βελτιωμένες αναρτήσεις εμπρός και πίσω αλλά και μία σπορ εξάτμιση. Με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, η Voge Γαλλίας θα πάρει μέρος στον αγώνα MAXI TRAILS, που θα γίνει στα πλαίσια του Bol d’Or 2024.

Πως παίρνεις μέρος στο διαγωνισμό; Η Voge Γαλλίας και η Thorn Bikes έχουν δημοσιεύσει τους όρους στην ανάλογη ιστοσελίδα και ο διαγωνισμός θυμίζει... ένα κλασικό giveaway της εποχής, με ένα έξτρα βήμα: Πρέπει να αγοράσεις μία special μπλούζα T-Shirt, που φέρει τα ειδικά γραφικά της νέας μοτοσυκλέτας, στην τιμή των 19,99 ευρώ – Δείτε την εδώ. Σαν να αγοράζεις δηλαδή έναν λαχνό, που λέγαμε παλαιότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία τάζει... εκπλήξεις, σε όσους εμφανιστούν με την μπλούζα αυτή, στον αγώνα Bol d’Or 2024, που θα γίνει στις 12-15 Σεπτεμβρίου, στην πίστα Paul Ricard.

Προς το παρόν δεν γίνεται καμία αναφορά, για το αν μία ανάλογη έκδοση της DS900X θα έρθει και ως μοντέλο ευρείας παραγωγής – προς το παρόν, κάτι τέτοιο φαίνεται απίθανο και, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είναι πρωτοβουλία της ίδιας της Voge.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 10:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon