.
Κατηγορία Voge
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 10:40

Voge RS660S – Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής

Έρχεται εν ευθέτω χρόνω και το πρώτο sportbike της Voge, με την εμφάνιση της έκδοσης παραγωγής να είναι γεγονός.

Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε η έκθεση CIMA στην Κίνα, ένα μεγάλο σαλόνι μοτοσυκλέτας προφανώς με τις μάρκες και τα μοντέλα της χώρας σε πρώτο πλάνο. Από την Voge έχουμε δει ήδη την πρόθεση για παρουσίαση ενός τετρακύλινδρου sportbike, με το όνομα RS 660 S. Τώρα φαίνεται ότι είναι η ώρα για την κανονική παρουσίαση.

Η βερσιόν παραγωγής της μοτοσυκλέτας, λοιπόν, φαίνεται ότι (δυστυχώς για πολλούς) χάνει το μονόμπρατσο ψαλίδι που εθεάθη στην πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, με ένα «συμβατικό» δίμπρατσο. Ο κυβισμός του κινητήρα θα αγγίζει τα 663 κ.εκ., με διάμετρο εμβόλου στα 67 χιλιοστά και διαδρομή στα 47 χιλιοστά, με την απόδοση να αναμένεται στα 99 άλογα. Η μοτοσυκλέτα θα ζυγίζει 215 κιλά, με το μεταξόνιο της να ανακοινώνεται στα 1.448 χιλιοστά – μια μεγάλη ομοιότητα με το Honda CBR650R, του οποίου το Voge RS 660 S θα είναι άμεσος ανταγωνιστής. Στα περιφερειακά, αναφέρεται η χρήση φρένων Brembo στον βασικό εξοπλισμός, ενώ στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται οθόνη TFT, χαρτογραφήσεις ισχύος Normal και Sport, όπως και ρυθμιζόμενο από τον αναβάτη... επίπεδο θορύβου μέσω κλαπέτου στην εξάτμιση!

Η εμφάνιση θα είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτή που βλέπουμε στις φωτό – και δεν θα λέγαμε ψέματα αν πούμε ότι μας θυμίζει BMW S 1000 RR. Τώρα, μένει να περιμένυμε περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο – για το αν θα το δούμε και στις EICMA και Intermot, αλλά και στους αντιπροσώπους Voge

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Voge DS900X Sport Adventure Race – Το πιο ακραίο Voge μέχρι τώρα;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon