.
Κατηγορία Voge
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 12:20

Voge RS 660 - Εμφανίστηκε σε επίσημα έγγραφα στην Κίνα

Η νέα τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα της Voge είναι έτοιμη για παραγωγή καθώς εντάχθηκε στα έγγραφα έγκρισης τύπου που κατέθεσε η εταιρεία στην Κίνα, επιβεβαιώνοντας μερικά βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Η τετρακύλινδρη RS 660 - ή RS 660 S, ως είχε αρχικά εμφανιστεί - πρωτοπαρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες σε πρωτότυπη μορφή και με ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με το ποιόν της. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ο νέος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας ΚΕΝ660 γύρω από τον οποίο η Voge χτίζει τη supersport μοτοσυκλέτα της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέσω των επίσημων κινέζικων εγγράφων ο τετρακύλινδρος των 663 cc αποδίδει 74 kW, δηλαδή 99.2 hp, για 215 υγρά κιλά και καταφέρνει τελική ταχύτητα 235 km/h.

9872838a7e03bb5753f238c6041a6d54 XL

Άλλες νέες πληροφορίες δεν προκύπτουν ακόμη, πλην όσων ήδη γνωρίζαμε: αναρτήσεις ΚΥΒ, φρένα Brembo, ABS και TCS στον εξοπλισμό.

Όπως φαίνεται από τα νούμερα απόδοσης του RS 660, μιλάμε για μια υλοποίηση που δεν πλησιάζει την καθαρόαιμη supersport κατηγορία, αλλά φαίνεται να εστιάζει σε μια πιο "σπορ δρόμου" λογική όπως λ.χ. το Honda CBR650R.

Η φωτογραφία που συνοδεύει τα πρώτα αυτά στοιχεία μας δείχνει επίσης πως η εμφάνιση δεν έχει αλλάξει καθόλου από το πρωτότυπο που πρωτοείδαμε προ μηνών, απλώς μας παρουσιάζει ένα άλλο, μαύρο χρώμα. Επίσης, αναφορές από τον κινέζικο Τύπο μιλούν και για μια γυμνή παραλλαγή που θα ονομάζεται RR 660 και θα ακολουθήσει.

Πλέον περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Voge RS 660 στην Κίνα για να μάθουμε πλέον αναλυτικότερα στοιχεία για τα τεχνικά και τον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, η οποία φανταζόμαστε πως θα στοχεύει και στις δυτικές αγορές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon