.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 16:24

Α.Λ.Μ.ΚΕ. - Πρώτη «χειμωνιάτικη» εντουρόβολτα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 13/10/24 η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας, καλωσορίζει τον χειμώνα με την πρώτη μας οργανωμένη εξόρμηση ENDURO στα βουνά και τα δάση της Κέρκυρας! 

Η Συνάντηση θα γίνει στο πάρκινγκ του Δημοτικόυ σχολείου Κυνοπιαστων ! Όπου θα προηγηθεί πλήρης ενημέρωση πριν την εκκίνηση  !
Η διαδρομή περιέχει έναν μεγάλο κύκλο και υπολογίζεται γύρω στα 100 με 140 χιλιόμετρα, με δύο 2 διαφορετικές διαδρομές !
Μια ENDURO Και Μια ON OFF Και ATV !  Μαζί μας φέρνουμε και τον ανεφοδιασμό μας σε δοχείο και με μαρκαδόρο γράφουμε πάνω το νούμερο η το όνομα μάς !  Όπου θα τα παραλάβει δικό μας αυτοκίνητο το οποίο θα το συναντήσουμε περίπου στην μέση της διαδρομής για ανεφοδιασμό και νερό επίσης θα υπάρχει κινητό συνεργείο και φαρμακείο και πλήρης ενημέρωση με για ότι συμβαίνει με άτομα που θα ελέγχουν όλη την πορεία των αναβατών και επίσης σκούπες οδηγοί για ότι χρειαστεί !!
Απαραίτητα είναι ο πλήρης εξοπλισμός των αναβατών και η καλή κατάσταση της Μοτοσικλέτας τους !
Η διαδρομή έχει απ όλα τα στοιχεία βουνό, κάμπο και για τα ON OFF πολυ λίγο άσφαλτο και μόνο για τις ενώσεις περιοχών ! Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες από κοντά ! Καλή αντάμωση και καλή διασκέδαση σε όλους...! Ραντεβού 13 Οκτωβρίου.!  

Βρείτε την κατηγορία που ανήκετε στις δημοσιεύσεις και στα σχόλια δηλώστε την συμμετοχή σας γράφοντας όνομα επώνυμο και Μοτοσικλέτα ! Δεν χρειάζεται να είστε αθλητές μας μιας και είναι βόλτα ! Στον τεχνικό έλεγχο υπογράφετε απλά μια υπεύθυνη δήλωση όπου και παραλαμβανετε και μια καρτέλα συμμετοχής ! που θα είναι και αναμνηστική της ENDURO - ΒΟΛΤΑΣ Την οποία υπογράφει πάνω στέλεχος της οργάνωσης σε σημεία ελέγχου που θα περάσετε για να γίνει και καταμέτρηση από παρόντες και απόντες !
Εξοπλισμός 👇
απαραίτητος ο πλήρης Εξοπλισμός για τα ENDURO &  MX !
Ελαφρύς Εξοπλισμός για τα ON OFF - BIG & MINI ENDURO - ATV !
Ο Τεχνικός έλεγχος θα ξεκινήσει 07.00 για να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα επειδή η διαδρομή είναι μεγάλη !!
Ετοιμαστείτε και Οργανωθείτε !

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 17:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon