.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 11:42

H CFMOTO γιορτάζει την παραγωγή 1 εκατομμυρίου off-road τετράτροχων

Στη χρονιά που η CFMOTO συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής, έχει έναν ακόμη λόγο να το γιορτάσει καθώς η παραγωγή των τετράτροχων για χρήση εκτός δρόμου ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο οχήματα.

Η κινέζικη CFMOTO μας είναι πλέον πασίγνωστη για τις μοτοσυκλέτες της, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν εκτοξευτεί στους πίνακες πωλήσεων καθώς το τμήμα δικύκλων της εταιρείας βιώνει πρωτόγνωρη ανάπτυξη.

Η ιστορία της CFMOTO ωστόσο έχει βαθύτερες ρίζες στον κόσμο των τετράτροχων ATV, UTV και SxS, αυτών που η ίδια η εταιρεία περιγράφει συνολικά ως Off-Road Vehicles ή ORV.

cfmoto orv 5

Καθώς λοιπόν η εταιρεία τιμά φέτος τα 35α της γενέθλια, το εκατομμυριοστό ORV βγήκε από τη γραμμή παραγωγή της στην πόλη Hangzhou και είναι ένα CForce Z10, το ολοκαίνουργιο σπορ SxS με τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 998 cc και τούρμπο για απόδοση 143 ίππων και 14 kgm.

cfmoto orv 8

Καθώς το ξεχωριστό αυτό Ζ10 έφτασε στο τέλος της γραμμής παραγωγής ως το εκατομμυριοστό τετράτροχο ORV στα 35 χρόνια της εταιρείας, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή μέσα στο εργοστάσιο με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν την περίσταση.

cfmoto orv 1

Η CFMOTO είναι η πρώτη δύναμη στα ORV στην Ευρώπη και κατέχει την πρωτιά στις αγορές 30 χωρών, ενώ στην Ελλάδα τα αντίστοιχα μοντέλα της αναλογούν σε μερίδιο που ξεπερνά το 60% της εγχώριας αγοράς.

Πηγή: CFMOTO

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon