.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 13:57

Aurora Rally Equipment – Έρχεται video με την ιστορία θριάμβου τους στην Αμερική

Η ελληνική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού για Rally θα μοιραστεί μαζί μας, την κατασκευή δύο μοναδικών Ducati DesertX, σε συνεργασία με την Ducati Β. Αμερικής – ένα ορόσημο στην λειτουργία της.

Η ελληνική Aurora Rally Equimpent, είναι μία ιστορία επιτυχίας και υπερηφάνειας που γεννήθηκε μέσα από μία μοναδική προσέγγιση λειτουργίας: Η ποιότητα και η διαφοροποίηση από τα trends της αγοράς, ως ακρογωνιαίοι λίθοι και όχι το marketing και η κερδοφορία πάση θυσία. Όπως διαπιστώσαμε και στην επίσκεψη μας στις εγκαταστάσεις της – δείτε το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ-, η Aurora κυνηγά συνεργασίες υψηλού προφίλ που όχι μόνο αποδεικνύουν την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και είναι καταλύτες περαιτέρω ανάπτυξης και βελτίωσης.

Μία από αυτές τις συνεργασίες, είναι και αυτή με την Ducati Βόρειας Αμερικής και τους αναβάτες Alexander Smith και Steve Kamrad για την δημιουργία δύο ειδικών DesertX Rally και συμμετοχή στον αγώνα NORRA Mexican 1000. Ο Alexander Smith, κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση του Rally, με την Aurora Rally να προσθέτει την διάκριση στο παλμαρέ της.

Η εταιρεία, μας προετοιμάζει για την δημοσίευση ενός νέου video που θα ρίχνει εις βάθος ματιά, στην ιστορία δημιουργίας της special μοτοσυκλέτας και στην πορεία προς το βάθρο. Μείνετε συνονισμένοι... 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 14:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon