.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 11:14

Maestro 4.0 Ducati 30° Anniversario 916 - Συλλεκτικό αφιέρωμα στη θρυλική superbike

Η Ducati συνεργάζεται με τον ελβετικό οίκο Maison Gerald Charles για μια περιορισμένη σειρά ρολογιών ως φόρο τιμής στα 30 χρόνια της Ducati 916.

Η σύμπραξη της Ducati με τη Gerald Charles έρχεται να τιμήσει δύο θρυλικούς σχεδιαστές, συνδυάζοντας σε ένα ρολόι στοιχεία των Massimo Tamburini της πρώτης και Gérald Charles Genta της δεύτερης, .

Το Maestro 4.0 Ducati 30° Anniversario 916 χτίζεται γύρω από ένα μαύρο ανθρακονημάτινο (carbon forged) σώμα, επενδεδυμένο με κορώνα, πλάτη και αγκράφα από τιτάνιο, ενώ είναι εγγυημένα αδιάβροχο ως 10 ατμόσφαιρες ή 100 μέτρα και ανθεκτικό σε κρούσεις επιτάχυνσης έως 5G.

Ducati GeraldCharles Watch 4 UC682769 High

Σχεδιαστικώς στο κέντρο στο ρολογιού δεσπόζει μια προσομοίωση ζάντας Ducati 916 από χρυσό, με επίστρωση SuperLuminova στους κόκκινους αριθμούς και στον δείκτη του ρολογιού ώστε να διαβάζεται στο σκοτάδι.

Ducati GeraldCharles Watch 2 UC682766 High

Η επετειακή διασύνδεση με τη Ducati 916 είναι ακόμη πιο προφανής στη γυάλινη πλάτη του ρολογιού, επιτρέποντας παράλληλα ορατότητα στον μηχανισμό του.

Ducati GeraldCharles Watch 5 UC682771 High

Μόλις 250 ρολόγια Maestro 4.0 Ducati 30° Anniversario 916 θα κατασκευαστούν για όλον τον κόσμο, με τη Ducati να έχει μια ειδική αφιέρωση για όσους ιδιοκτήτες Panigale V4 SP2 30° Anniversario 916 το αποκτήσουν, καθώς ειδικά γι' αυτούς στην πλάτη του θα βρίσκεται χαραγμένος και ο σειριακός αριθμός της μοτοσυκλέτας τους, κάνοντάς το ακόμη πιο "προσωπικό".

Η τιμή του δεν αποκαλύπτεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Ducati, καθώς αντιλαμβανόμαστε πως απευθύνεται σε εκλεκτό πελατολόγιο που δεν ασχολείται με τέτοιες τετριμμένες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon