.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 16:38

Royal Enfield Unlimit 2024 - Adventure οδήγηση και εκπαίδευση με Ειδικές Δυνάμεις!

Το νέο ταξιδιωτικό πακέτο που ανακοίνωσε η ινδική εταιρεία δε μοιάζει καθόλου με τα συνηθισμένα.

Με τίτλο Unlimit 2024 και μότο "Όλα τα Όρια είναι στο Μυαλό" η Royal Enfield παρουσιάζει ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα που συνδυάζει οδήγηση στα βουνά - Ιμαλάια κανείς; - με τις Himalayan και μαθήματα επιβίωσης με την ομάδα C.L.A.W. Global που αποτελείται από βετεράνους των Ινδικών Ειδικών Δυνάμεων.

gallery 1

Προς το παρόν η Royal Enfield δεν έχει αποκαλύψει βασικές λεπτομέρειες του Unlimit 2024, όπως ημερομηνίες, τοποθεσία και πρόγραμμα, έχει δηλαδή πρακτικά ανακοινώσει την πρόθεσή της να διοργανώσει αυτό το ταξίδι, γαρνιρισμένη με μια λιτή περιγραφή που μας "καλεί σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό αυτοανακάλυψης που συνδυάζει την adventure οδήγηση με τον τρόπο σκέψης και δεξιότητες της εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων."

gallery 6

Το πλάνο λοιπόν είναι μια ορεινή περιπέτεια οδήγησης με εκπαίδευση επιβίωσης που στοχεύει στο να διευρύνει τους ορίζοντες τόσο στην οδήγηση, όσο και στη ζωή.

gallery 4

Επί τούτου έχει ήδη ανοίξει μια ηλεκτρονική σελίδα για εκδήλωση ενδιαφέροντος από το κοινό, royalenfield.com/in/en/rides/events/unlimit-2024, και τη συνοδεύει με ένα βίντεο που δείχνει λίγη μοτοσυκλέτα και πολύ σκαρφάλωμα, τρέξιμο, κατάδυση, μάχη, αλεξίπτωτο και άλλες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 16:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon