.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 07:54

WDW 2024 - Το... σήριαλ Bulega - Marquez συνεχίζεται στα social media

Μερικές μέρες μετά το Lenovo Race of Champions της Ducati, εμφανίστηκε ένα νέο βίντεο σχετικά με την αμφιλεγόμενη στιγμή, το ατύχημα μεταξύ του Marc Márquez και του Nicolò Bulega.

Ο Ισπανός αναβάτης επιχείρησε να προσπεράσει τον Ιταλό στο εσωτερικό της τελευταίας στροφής της πίστας διεκδικώντας την 3η θέση, με αποτέλεσμα να πέσει ο Bulega. Παραμένει ασαφές εάν υπήρξε επαφή και κανένας από τους εμπλεκόμενους αναβάτες δεν έχει δώσει οριστική διευκρίνιση, επομένως το διαδίκτυο... οργιάζει. Η συζήτηση συνεχίζεται για το εάν η κίνηση του Márquez ήταν πολύ επιθετική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν ένας αγώνας επίδειξης και όχι ένα επίσημο αγωνιστικό γεγονός. Ο Bulega υπέστη ελαφρά, μη σοβαρά τραύματα, όπως επιβεβαίωσε αργότερα μετά από ιατρική γνωμάτευση. Εν τω μεταξύ, ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter από το LongLapGP, προσφέροντας μια διαφορετική οπτική γωνία του περιστατικού.

Η μόνη τοποθέτηση που έχει επίσημο χαρακτήρα εντωμεταξύ, είναι του Bulega: «Λαμβάνοντας υπόψη τα πολυάριθμα μηνύματα που έχω λάβει, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι, μετά από αρκετές εξετάσεις, δεν βρέθηκαν σοβαροί τραυματισμοί στον ώμο μου, παρά μόνο θλάση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, η οποία θα απαιτήσει θεραπεία και αποκατάσταση. Ωστόσο, πρέπει να δηλώσω ότι δεν έκανα δηλώσεις για το περιστατικό, επομένως οτιδήποτε διαβάζετε στο διαδίκτυο δεν μπορεί να μου αποδοθεί. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, τώρα ας επικεντρωθούμε στο Portimão και Forza Ducati!».

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon