.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 20:44

Kove Rally Racing Team – Baja Aragon Rally 2024 εν όψει... Dakar 2025

Η Kove βρέθηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης του Baja Aragon Rally 2024, με την προετοιμασία για το Rally Dakar του 2025 να συνεχίζεται. [Δελτίο Τύπου]

Η εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα Rally της Kove πέτυχε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Baja Aragon Rally 2024. Ο αγώνας, μαζί με το Tour de France Rally, αποτελεί μέρος της προετοιμασίας και εξέλιξης της μοτοσυκλέτας για το Rally Dakar 2025.
Στον αγώνα των 515 χιλιομέτρων, ο Neels Theric τερμάτισε 4ος στη γενική κατάταξη με την KOVE 450 Rally EX, ανάμεσα σε 85 συμμετοχές, εκ των οποίων τερμάτισαν οι 75. Μαζί του, ο αναβάτης εξέλιξης Sunier, που είχε ως μοναδικό έργο τη δοκιμή νέων εξαρτημάτων.

kovearagonbaja2.jpg

Ο αγώνας Baja Aragon Rally, παρά το σχετικά μικρό μήκος και διάρκεια του, χαρακτηρίζεται από τις δύσκολες ειδικές διαδρομές που προκαλούν μεγάλη καταπόνηση στα μηχανικά μέρη των μοτοσυκλετών. Φέτος, ο Neels Theric τερμάτισε μόλις 11" πίσω από τον πρώτο, ενώ πέρυσι η διαφορά ήταν σχεδόν διπλάσια. Η πρόοδος στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας είναι εμφανής από τα αποτελέσματα. Η ομάδα θα συνεχίσει τις διαδικασίες εξέλιξης στο Morocco Rally τον Οκτώβριο, που θα αποτελέσει εξαιρετική προετοιμασία για το Rally Dakar 2025, καθώς οι συνθήκες και η διάρκεια του αγώνα είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία του Dakar.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 08:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon