.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 16:26

R.I.P. MotoTanya - Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα η διάσημη Youtuber

Σε ηλικία μόλις 38 ετών, είχε χαρακτηριστεί και ως η ομορφότερη αναβάτρια μοτοσυκλέτας της Ρωσίας.

Δυσάρεστα νέα από τον κόσμο του Moto Youtube, καθώς η πασίγνωστη MotoTanya, κατά κόσμον Tatyana Ozolina, από την Ρωσία, έχασε την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία. Η Ozolina είχε μία τεράστια βάση fans και συνδρομητών στις ψηφιακές της πλατφόρμες, ξεπερνώντας τα 8 εκατομμύρια ακόλουθων στα Tiktok, Instagram και Youtube.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ozolina πραγματοποιούσε οδοιπορικό κάνοντας μία μεγάλη απόσταση από την Γεωργία  με προορισμό την Ευρώπη. Καθώς την απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ευρώπη από ελληνικά σύνορα, η Ozolina αποφάσισε να ταξιδέψει εντός Τουρκίας και να γνωρίσει την χώρα. Δυστυχώς εκεί είναι που έγινε και το μοιραίο καθώς η Ozolina ενεπλάκη σε τροχαίο, μαζί με έναν συνταξιδιώτη της από την Τουρκία, ονόματι Onur Obut.

Οι δύο αναβάτες συγκρούστηκαν με φορτηγό, στον αυτοκινητόδρομο Milas-Soke, με την Ozolina να χάνει την ζωή της επί τόπου από τους τραυματισμούς της, ενώ ο Obut διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ozolina είχε βραβευτεί από το Kickstarter, ως «η ταξιδιωτική blogger της χρονιάς για το 2023», αλλά και έχει τιμηθεί ως Motoblogger της χρονιάς 2023».

Η Ozolina ήταν μόλις 38 ετών, ενώ αφήνει πίσω της μία κόρη 13 ετών, ενώ την ίδια στιγμή τα εκατομμύρια ακόλουθων και fans της θρηνούν τον θάνατο της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 16:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon